Referenties

betaalsysteem voor Office Plaza Purmerend Sharp inepro

Office Plaza is een kantoorvakhandel en copyshop in Purmerend. In de repro- en copyshop kunnen klanten terecht voor al hun print- en kopieerwerk.

Kernwaarden als kwaliteit, snelheid, service en klantgerichtheid zorgen ervoor dat Office Plaza zich op de markt kan blijven onderscheiden. Om aan deze hoogwaardige eisen te kunnen blijven voldoen was Milko Sajet enige tijd geleden op zoek naar een nieuwe documentoplossing en een betaalsysteem. 

Betalen voor wassen totaaloplossing Laundry Expert Nayax

Laundry Expert verzorgt alles wat te maken heeft met de ‘schone was’. Het bedrijf uit Gramsbergen biedt totaaloplossingen bestaande uit o.a. wasmachines, betaalsystemen en zelfs de installatie van boilers. Op basis van het type wasgoed, beschikbare ruimte, personeel, draaiuren en andere factoren wordt door Laundry Expert advies op maat gegeven.

Naast de volledige installatie biedt Laundry Expert ook diensten aan zoals de aanlevering van ecologische zeep, onderhoud en een storingsmelding service. Zo wordt de beheerder van een wooncomplex, wasserij of de plaatselijke voetbalvereniging compleet ontzorgd.

KUARIO betalen en management in het onderwijs

“Welkom in het land van Koning Willem I College” valt te lezen op de website van de gelijknamige school. Dat het een speciale school is, anders dan andere, springt gelijk in het oog. De onderwijsinstelling omschrijft zichzelf als een land zonder grenzen met onbegrensde mogelijkheden.

betaalsysteem KUARIO voor shared offices
Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes en permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

kleine universiteiten printen en betalen met KUARIO

Dat je niet altijd een hele grote universiteit hoeft te zijn om KUARIO te gebruiken, dat bewijst deze klant, Shenzhou Open University.

Al zo’n 30 jaar bestaat deze school op de Geldersekade in Amsterdam in het hartje van de Chinese buurt. En dat is eigenlijk niet zo gek, want deze Hogeschool is gespecialiseerd in studies in traditionele Chinese Geneeskunde. Welke weer onderverdeeld kunnen worden in 3 richtingen: Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Tuina. Bij Tuina leer je de massagetechniek gebaseerd op de Chinese leer.