Referenties

Blue-lagoon-studio

Twee jaar geleden besloot Rianne van Tuijl, naast de bestaande zonnestudio Blue Lagoon in Rijen, een tweede filiaal te openen in Maarssen. Op nummer 15 van de Pieter de Hooghstraat werd een zonnestudio overgekocht, grondig verbouwd, gemoderniseerd en voorzien van professionele zonnebanken van het merk Ergoline. De grootste uitdaging bleek uiteindelijk het aantrekken en aanhouden van bekwaam personeel. Een hobbel op de weg, dat een aanleiding bleek tot creatief te denken. Zo ontstond bij Rianne van Tuijl het idee van een onbemande zonnestudio, een concept wat in Nederland nog vrij uniek is.

Nieuwe-distributeur-KUARIO

Sinds de oprichting in 1935 heeft het Ierse bedrijf MJ Flood zich kunnen positioneren als de grootste inheemse leverancier van kopieerapparaten, digitale technologie, kantoormeubilair en interieurs voor de moderne kantooromgeving.

Door de klant op de eerste plaats te zetten, zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden en te anticiperen op de behoeften van de markt, is MJ Flood nu een toonaangevende nationale en wereldwijde leverancier met 9 kantoren in Dublin (HQ), Athlone, Belfast, Cork, Galway, Limerick, Sligo, Wexford en Waterford. De Printing & Imaging-divisie van MJ Flood heeft 115 mensen in dienst met de hoogste accreditaties in de branche.

MJ Flood is de exclusieve distributeur voor Konica Minolta in Ierland en biedt hoogwaardige printbeheeroplossingen en technische expertise voor de Ierse markt en daarbuiten.

 

Nieuwe-distributeur-KUARIO

Met trots kondigen we aan dat EA Copy onze nieuwe KUARIO-distributeur in Zweden is. EA Copy zal het volledige assortiment KUARIO-producten distribueren, zoals de unieke KUARIO MFP Kiosk die een naadloze (mobiele) betaaloplossing voor print in (semi-) openbare ruimtes mogelijk maakt. Deze oplossing past perfect bij universiteiten, scholen, hotels, (gedeelde) kantoren, bibliotheken en in winkels.

Naast KUARIO zal EA Copy ook ons zeer populaire assortiment RFID-kaartlezers verkopen aan lokale wederverkopers.

betaalsysteem voor Office Plaza Purmerend Sharp inepro

Office Plaza is een kantoorvakhandel en copyshop in Purmerend. In de repro- en copyshop kunnen klanten terecht voor al hun print- en kopieerwerk.

Kernwaarden als kwaliteit, snelheid, service en klantgerichtheid zorgen ervoor dat Office Plaza zich op de markt kan blijven onderscheiden. Om aan deze hoogwaardige eisen te kunnen blijven voldoen was Milko Sajet enige tijd geleden op zoek naar een nieuwe documentoplossing en een betaalsysteem. 

Betalen voor wassen totaaloplossing Laundry Expert Nayax

Laundry Total verzorgt alles wat te maken heeft met de ‘schone was’. Het bedrijf uit Gramsbergen biedt totaaloplossingen bestaande uit o.a. wasmachines, betaalsystemen en zelfs de installatie van boilers. Op basis van het type wasgoed, beschikbare ruimte, personeel, draaiuren en andere factoren wordt door Laundry Total advies op maat gegeven. Naast de volledige installatie biedt Laundry Total ook diensten aan zoals de aanlevering van ecologische zeep, onderhoud en een storingsmelding service. Zo wordt de beheerder van een wooncomplex, wasserij of de plaatselijke voetbalvereniging compleet ontzorgd.

KUARIO betalen en management in het onderwijs

“Welkom in het land van Koning Willem I College” valt te lezen op de website van de gelijknamige school. Dat het een speciale school is, anders dan andere, springt gelijk in het oog. De onderwijsinstelling omschrijft zichzelf als een land zonder grenzen met onbegrensde mogelijkheden.