inepro’s supportafdeling biedt uitgebreide technische ondersteuning aan onze klanten en is op werkdagen te bereiken tussen 8.00 – 18.00 uur, via:

Pondweg 7
2153 PK Nieuw-Vennep
Nederland

+31 (0)252 744 040
+31 (0)252 744 041
support@inepro.com

Remote Access and Support over the Internet with TeamViewer

Retouren


Heeft u hardware van inepro die u wilt retourneren of laten repareren vul dan het RMA-formulier in en volg de instructies op het formulier. Heeft u andere vragen en/of opmerkingen, bestemd voor de supportafdeling, neem dan gerust contact met ons op.

inepro manuals


Bent u op zoek naar meer technische informatie over specifieke software of hardware van inepro, neem dan een kijkje op inepro manuals. Hier vindt u een overzicht van digitale handleidingen en instructies. Staat hetgeen u zoekt niet in het overzicht, neem dan contact met onze supportafdeling op.

FAQ


Heeft u een technische vraag over onze authenticatie-, betaal- en managementoplossingen? Hieronder vindt u een verzameling van veel gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Vindt u uw vraag niet terug in de lijst neem dan contact op met inepro’s supportafdeling.

 • Wat doet inepro? Open or Close

  inepro is ontwikkelaar én leverancier van innovatieve authenticatie-, (cashless) betaal-, document- en managementoplossingen.

 • Wat is een betaalsysteem? Open or Close

  De betaaloplossing van inepro centraliseert en vereenvoudigt transacties binnen een organisatie. Door middel van bijvoorbeeld een organisatiekaart kan een medewerker zich authentiseren bij een Multi Functionele Printer om (vertrouwelijke) documenten te printen of betalen voor de lunch bij een EPOS of vending machine. Daarnaast kan de pas of tag ook gebruikt worden om toegang te verkrijgen tot het gebouw, specifieke zones of kluisjes.

  Het tegoed op de kaart kan eenvoudig worden opgewaardeerd met een mobiele app of een opwaardeerautomaat van inepro. De betalingen en het gebruik van de services worden centraal beheerd binnen de organisatie waardoor meer inzicht in en controle ontstaat over de door u aangeboden dienstverlening. 

 • Wat is een authenticatiesysteem? Open or Close

  Met een authenticatie oplossing van inepro kunt u veiligheid doorvoeren in uw gehele organisatie. Naast toegangscontrole kunt u authenticatie ook toepassen op diensten zoals printen, kopiëren en scannen.

  Doordat de gebruiker zich eerst identificeert met een inlogcode, kaart of tag zullen (vertrouwelijke) documenten niet in verkeerde handen terechtkomen. Authenticatie kan tevens een middel zijn om transacties te registreren en te koppelen aan kostenplaatsen. 

 • Wat is toegangscontrole? Open or Close

  Bij elke organisatie is het van belang dat er controle is over wie het gebouw betreedt. Daarnaast kan het nodig zijn dat er voor verschillende zones, gebieden of deuren permissie ingesteld wordt voor specifieke werknemers, bezoekers of leveranciers. Deze personen kunnen toegang tot het gebouw of zones verkrijgen door het aanbieden van bijvoorbeeld een pas aan een kaartlezer.

  Met software kunnen ook gedetailleerde rapporten worden opgemaakt zodat te zien is wie waar en wanneer toegang heeft verkregen.  

 • Wat kan inepro voor mij betekenen? Open or Close

  Indien u diensten wilt aanbieden in uw organisatie aan uw medewerkers, studenten en/of gasten in een geldvrije omgeving, dan kan inepro u een totaaloplossing bieden (hardware en software).

  U kunt hierbij denken aan elektronische toegangscontrole, het afrekenen van de lunch in kantines met een EPOS kassa systeem, het betalen voor drank en snacks uit vending machines of beveiligd en betaald printen, scannen en kopiëren. Deze facilitaire diensten kunnen worden afgenomen met bijvoorbeeld een organisatiekaart. 

 • Wat betekent inepro? Open or Close

  inepro is een afkorting van innovatieve Nederlandse producten.

 • Hoe is inepro te bereiken? Open or Close

  Pondweg 7
  2153 PK Nieuw-Vennep

  T.: +31 (0)252 744 044
  F.: +31 (0)252 744 045

  E.: info@inepro.com

 • Wat zijn de openingstijden van inepro? Open or Close

  Het kantoor van inepro is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 – 17.00 uur.