Wanneer uw organisatie voornemens is om uitgaven te verlagen, efficiëntie te maximaliseren en/of management van de door u aangeboden facilitaire services te verbeteren, dan kan inepro u een selectie aan oplossingen bieden. 

Met inepro’s authenticatie- en (cashless) betaalplatform worden betalingen gecentraliseerd en geregistreerd. Hierdoor wordt het eenvoudiger om inkomsten en uitgaven te managen en creëert u tevens een veiliger en gebruiksvriendelijke omgeving voor uw medewerkers en bezoekers. 

Met de verschillende authenticatiemogelijkheden van inepro heeft u controle over de toegang tot uw gebouw en zones binnen uw organisatie of kunt u diensten aanbieden als follow you, beveiligd-, mobiel- of cloudprinten. 

 

Betalen

Heeft u als organisatie te maken met verschillende geldstromen door de diverse services die u uw medewerkers en bezoekers aanbiedt, dan kan dit u enorm veel tijd kosten. Daarnaast kunnen al deze processen naast elkaar foutgevoelig en lastig te beheren zijn. 

Met de hardware- en softwareoplossingen van inepro kunt u betalingen centraliseren door het implementeren van bijvoorbeeld een EPOS-kassasysteem, kaartlezers, muntautomaten, opwaardeerapparaten en onze inepro Back office suite-software (iBos). Ook kunt u prepaidkaarten voor bezoekers introduceren zodat zij gebruik kunnen maken van uw diensten zoals printen, kopiëren en scannen of transacties kunnen doen bij uw drank- en snackverkoopautomaten. Dit genereert extra inkomsten voor uw organisatie. 

 

Registreren

Met het authenticatie- en (cashless) betaalplatform van inepro kunt u het gebruik van uw diensten eenvoudig registreren. Zo heeft u altijd inzicht in en controle over de verschillende processen. Met dit inzicht kunt u uw diensten beter toespitsen op de behoeften en zo geld en middelen besparen.

Daarnaast kunt u met behulp van de hardware en software van inepro gedetailleerde budgetten toewijzen aan gebruikers, groepen en afdelingen. Ook kunnen (gratis) producten en diensten worden toegewezen aan een persoon binnen een bepaalde tijd en kunnen uitgaven worden gemonitord. Door de mogelijkheid om rapporten op te stellen heeft u te allen tijde overzicht over de geleverde diensten en de besteedde budgetten. 

 

 

Eén leverancier van alle
facilitaire zaken
Slider

 

 

Authenticatie

Door middel van authenticatie kunt u de veiligheid doorvoeren in uw hele organisatie. Naast inepro’s AccessPRO die het voor u mogelijk maakt om de toegang tot entrees, deuren en zones te controleren kunt u ook authenticatie toepassen bij bijvoorbeeld Multi Functionele printers. 

Uw medewerkers kunnen hun printjes pas uitdraaien nadat zij zich met een pas of tag hebben geïdentificeerd. Zo komen (vertrouwelijke) documenten nooit in de verkeerde handen terecht. Daarnaast maakt inepro’s software het ook mogelijk om flexibel te printen bij verschillende (op dat moment beschikbare) MFP’s of documenten uit te draaien (uit de cloud) vanaf elk mobiel apparaat. Hierdoor verhoogt u de veiligheid van documentstromen, zal er minder papier en inkt worden verspild en zullen uw medewerkers geen hinder ondervinden van printers die tijdelijk niet beschikbaar zijn.

 

Management

Met het modulaire softwaresysteem inepro Back office suite kunt u verschillende processen reguleren, reduceren of optimaliseren. Door controle te hebben over en inzicht te krijgen in het verbruik van diverse diensten kunt u kostenefficiënt werken. Met het gecentraliseerd managen van producten, prijzen en diensten creëert u tevens een goede basis voor adequaat voorraadbeheer. 

 

 

Modulaire oplossingen voor
elke sector
Slider