Om processen voor u te vereenvoudigen en te versnellen, ontwikkelt inepro continu nieuwe functionaliteiten voor de SCR RFID-lezer. Na de succesvolle lancering van de complementaire tool vorig jaar, introduceren we nu een extra functie waarmee u uw SCR RFID-lezer met slechts één tap kunt configureren.

 

Handige opties voor configuratie

Om het configuratie- en implementatie proces eenvoudiger te maken, heeft inepro vorig jaar de zeer goed ontvangen aanvullende tool ontwikkeld. Daarnaast kunt u met dit praktische hulpmiddel centraal verschillende (performance) testen en taken uitvoeren. Met de plug-in voor de Android-kaartlezer kunt u de lezer rechtstreeks op het apparaat bijwerken en programmeren via het netwerk. U hoeft het apparaat dus niet langer meer fysiek te bezoeken.

Als de plug-in voor de Android-kaartlezer niet de juiste optie voor u is, hebben we iets nieuws ontwikkeld. Met de lancering van versie 48 hebben we ons superhandige tool uitgebreid met de mogelijkheid om de configuratie op een kaart op te slaan. Het enige dat u hoeft te doen, is de kaart voor de SCR RFID-lezer te houden en de configuratie via de kaart te starten. Dit betekent dat het niet langer nodig is om de lezer los te koppelen van de MFP en op een laptop aan te sluiten. Op deze manier kunt u veel tijd en geld besparen en uw klanten veel sneller van dienst zijn!

De update voor de SCR708 van inepro (versie 48), die de bovengenoemde functionaliteiten mogelijk maakt, biedt ook andere nieuwe features en optimalisaties. Wilt u gebruik maken van o.a. de analyzer, de programmer en de geavanceerde configuratie tool? De nieuwe firmware-update van de SCR708 RFID-lezer is nu gratis beschikbaar voor alle SCR708-klanten. Raadpleeg hiervoor de bekende (interne) kanalen of TopDesk.

Ga voor meer informatie over de SCR708 RFID-lezer naar www.inepro.com/nl/cardreader, e-mail naar info@inepro.com of bel ons op +31 (0) 252 744044.