DocuPRO is een inepro softwareoplossing, die is ontwikkeld om u te helpen bij het reguleren, beheren en beveiligen van documentstromen zoals scannen, afdrukken en kopiëren. Met gebruikersauthenticatie en rapportages worden uw documentenstromen beschermd en geoptimaliseerd wat resulteert in kostenbesparingen.
 
Om u te tonen hoe eenvoudig het is om DocuPRO te implementeren, heeft inepro enkele instructievideo's gemaakt om u bij verschillende processen te assisteren.
 
Setup-assistent

Onze setup-assistent helpt u bij het configureren van de basisinstellingen. Ga voor de instructievideo naar: www.youtube.com/

Opstelling

Voor meer instructies over de installatie/configuratie van DocuPRO inclusief enkele tips en trucs voor het instellen van SQL, kijkt u op: www.youtube.com

Printer Wizard

De Printer Wizard van inepro is ontwikkeld voor het importeren van printerwachtrijen. Wanneer u deze wizard gebruikt, bespaart u enorm veel tijd waardoor de hele installatie wordt vereenvoudigd.

Kijk hoe het werkt: www.youtube.com
 
Als u meer informatie over DocuPRO wilt ontvangen of vragen heeft, kunt u mailen naar info@inepro.com of bellen naar +31 (0) 252 744 044.