Inepro heeft haar beveiligde platform voor identiteitsmanagement en betalingen geüpdatet. Met de Inepro Back office suite (iBos) zijn budgetten, transacties, betalingen en registraties gecentraliseerd in 1 gebruiksvriendelijk en transparant software systeem.

De nieuwste versie van de modulaire oplossing heeft als focus het versimpelen van de installatie en configuratie. Features zoals het automatisch verzamelen van data of de installatie van meerdere apps tegelijkertijd zal uw inrichtingsproces aanzienlijk versnellen. Met andere noviteiten zoals USB printen en een hoge veiligheid door encrypted communicatie kunt u tegemoetkomen aan de wensen van uw klanten.

Eenvoudige setup iBos 7.12

De focus van de nieuwe versie van iBos is het verhogen van het gebruikersgemak voor uw klanten. Om u tegemoet te komen, zijn alle installatieprocessen geoptimaliseerd zodat nog meer tijd wordt bespaard. Met Easy AD configuratie zal iBos automatisch verbinding maken met een actieve directory om data te verzamelen en is de mapping tevens geautomatiseerd. Met 1 klik op de knop heeft u alle benodigde data voor configuratie die op afstand en gedecentraliseerd kan worden uitgevoerd, zowel automatisch als handmatig.

Hoge beschikbaarheid

Als module van iBos, komt DocuPRO met een hoop nieuwe functionaliteiten om uw documentstromen te beheren. Onze offline print modus binnen DocuPRO zal uw beschikbaarheid significant verhogen. Afhangend van uw type/merk Multi Functionele Printer (MFP) is het nu mogelijk om te authentiseren, printen, kopiëren en te betalen wanneer het apparaat offline is. Als een organisatie bijvoorbeeld werkt met meerdere vestigingen dan wordt alles centraal verwerkt. Wanneer de verbinding verbreekt zullen alle vestigingen offline zijn. Gebruik onze hoge beschikbaarheid modus en uw vestigingen kunnen, indien alle transacties zijn gesynchroniseerd, hun activiteiten offline voortzetten.

Highlights 7.12

Met het optimaliseren van processen als hoofddoel heeft iBos 7.12 nu de snelste installatie ooit. Naast deze belangrijke update heeft de nieuwste versie van iBos een keur aan noemenswaardige features zoals:

  • Hoge beschikbaarheid (offline authentiseren, printen, kopiëren en betalen)
  • Eenvoudige en snelle (op afstand) configuratie en installatie
  • Standaard kostenplaats bij bedrijfsmatige aankopen in iBos
  • Zoeken naar gebruikers-ID’s met het gebruik van nummers (voor organisaties die met anonieme pasjes werken)
  • Snelle authenticatie voor printen, kopiëren, scannen en betalen
  • Nieuwe rapportagemogelijkheden
  • Product gerelateerde quota’s worden in geldbedrag getoond
  • Print direct vanaf een USB
  • Hoge veiligheid

iBos 7.12 zal vanaf 5 september beschikbaar zijn en kan door Inepro’s partners gedownload worden via ons partner portaal: https://inepro.topdesk.net/. Gebruikers met actieve Software Release Packages (SRP) met een geldigheid van maximaal 2 jaar op eerdere releases, kunnen iBos 7.12 zonder extra kosten downloaden.

Voor meer informatie, bezoek: www.inepro.com/iBos, e-mail sales@inepro.com of bel ons: +31 (0)252 744044.