Begin< >End

Een stap dichter bij de universiteit van de toekomst

De particuliere universiteit Metodista São Paulo (UMESP) is in 1938 opgericht en gevestigd in de stad São Bernardo do Campo, in de staat São Paulo, Brazilië. Bij de UMESP zijn momenteel ruim 18.000 studenten ingeschreven. De opleidingen worden aangeboden in 7 instellingen verspreid over 23 campussen. De school biedt 40 verschillende opleidingen, 60 postgraduate- en tevens K-11 programma's.

UMESP heeft al verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen in Brazilië, zoals een award voor het meest innovatieve gebruik van IT in het onderwijs en voor het zes achtereenvolgende jaar de titel van beste instelling in het hoger onderwijs op het gebied van Communicatie en Informatie Management in de "Braziliaanse Studiegids".

Een betaalsysteem uitrollen voor alle multifunctionals, vendingmachines en kassa’s, dat was het eerste grootschalige project van de nog jonge University College Leuven Limburg (UCLL). Inepro nam de uitdaging aan en leverde het nieuwe betaalsysteem. Op negen campussen in Limburg en Leuven wordt er momenteel gebruik van gemaakt.

Bron: Schoolfacilities

College of Europe

Betaalsysteem brengt dienstverlening naar nog hoger niveau

Vanuit alle landen zakken studenten naar Brugge af voor een post-universitaire opleiding aan het befaamde Europacollege. Het is voor jaarlijks ongeveer 350 studenten een ideale leerschool om zich voor te bereiden op een carrière binnen de Europese instellingen. Om het leven van zijn studenten en medewerkers een stuk eenvoudiger te maken, werkt het Europacollege al sinds 2007 met Inepro samen. Deze onderneming ontwikkelde voor hen een systeem dat de al bestaande identiteits- en toegangscontrole combineert met hun oplossing voor een intern betaalsysteem met één en dezelfde kaart.

Bron: FM Magazine

Betaalsysteem brengt dienstverlening naar nog hoger niveau

Vanuit alle landen zakken studenten naar Brugge af voor een post-universitaire opleiding aan het befaamde Europacollege. Het is voor jaarlijks ongeveer 350 studenten een ideale leerschool om zich voor te bereiden op een carrière binnen de Europese instellingen. Om het leven van zijn studenten en medewerkers een stuk eenvoudiger te maken, werkt het Europacollege al sinds 2007 met Inepro samen. Deze onderneming ontwikkelde voor hen een systeem dat de al bestaande identiteits- en toegangscontrole combineert met hun oplossing voor een intern betaalsysteem met één en dezelfde kaart.

Bron: FM Magazine

Wageningen

Wageningen University & Research centre (Wageningen UR) is de combinatie van een Nederlandse universiteit en een aantal commerciële onderzoeksinstituten (Research centres) in de Gelderse stad Wageningen. Bij de Wageningen UR studeren ongeveer 9.000 studenten en werken zo’n 5.500 medewerkers. De campus is verdeeld over zo’n 25 locaties in en rondom Wageningen en in ca 30 plaatsen in Nederland.

Het verdwijnen van de Chipknip is de aanleiding geweest om ons te oriënteren op een nieuw betaalsysteem. Hiervoor is in 2013 een aanbesteding uitgeschreven die door Inepro is gewonnen. De technisch hoogstaande kwaliteit van de oplossingen, het duurzame karakter, het heldere plan van aanpak en de prijs waren de redenen voor de keuze voor Inepro.

Antwerpen

Het Provinciaal Instituut voor Voeding Antwerpen, PIVA, is dé referentie op het gebied van horecaopleidingen. Ook als je bakker, banketbakker of slager wilt worden, of aan de slag wilt gaan in de toerismesector of het hotelwezen, met een diploma van PIVA neem je gegarandeerd een goede start!

In de praktijklessen van de dagschool worden producten gemaakt die verbruikt worden in de restaurants en verkocht worden in de winkels. Door het groot aantal betaalpunten in de school kozen we voor de aankoop van een Inepro betaalsysteem waardoor leerlingen en personeel met een gepersonaliseerde contactloze kaart betalingen kunnen doen binnen de school wat de veiligheid, snelheid en efficiëntie ten goede komt.

Naarden-Bussum

Het Sint-Vituscollege te Bussum en de Sint-Vitusmavo te Naarden werken nauw samen. Het Sint-Vituscollege is een school voor havo, atheneum en gymnasium met 1200 leerlingen, de Sint-Vitusmavo heeft 400 leerlingen. Het Sint-Vituscollege maakt al sinds 2006 gebruik van het passysteem van Inepro voor het afrekenen bij MFP’s, verkoopautomaten en kantine. Het Sint-Vituscollege is de eerste schoolgemeenschap in Nederland die gebruik maakt van de Ricoh embedded software van Inepro.

Leiden

SCOL is de afkorting van de Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden. Deze stichting is op 1 augustus 2012 ontstaan uit een bestuurlijke fusie tussen de Stichting Katholiek Onderwijs Leiden (SKOL) en de Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs Leiden (SCVO). Het doel van de fusie is om op de langere termijn confessioneel onderwijs in de Leidse regio te garanderen, van vmbo tot en met gymnasium.

Noord- & Oost-Nederland

Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland. Het verzorgt middelbare beroepsopleidingen en educatieve trajecten op in totaal 9 locaties in Groningen, Hoogeveen, Hardenberg, Assen en Leek. Daarnaast verzorgt het bedrijfsopleidingen op maat en diverse cursussen. Het Alfa-college heeft ongeveer 1.000 medewerkers en 12.000 jongeren en volwassenen volgen er een opleiding of cursus.

Vallei & Gelderland-Midden

Vanuit een algemeen christelijke levensbeschouwing voert de stichting Christelijke Onderwijs Groep Vallei & Gelderland-Midden (COG) het bestuur over 10 aangesloten scholen. Hiermee heeft COG zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op onderwijsgebied in de regio’s Vallei en Gelderland-Midden. Zoals de scholen er zijn voor de leerlingen en studenten, is COG er voor de scholen. De stichting wil een bijdrage leveren aan de regio’s waarin zij werkt. Daarom bieden we onze leerlingen en studenten kwalitatief goed onderwijs. Ook begeleiden we hen in hun ontwikkeling tot gewaardeerd lid van de samenleving.

Doetinchem

We hebben hier op school allerlei zaken waarbij geldtransacties plaatsvinden. De verwerking van al dat geld kost heel veel tijd. Je moet kassen gebruiken en dat is erg onbetrouwbaar. Mensen kunnen aan de haal gaan met de inkomsten en deze zaken overlaten aan mentoren of afdelingsleiders is nooit zo exact als bij een geautomatiseerd systeem. Vaak wordt de school de dupe van het verschil.

Arnhem

Als je binnen de school een grote geldstroom hebt, kan dat bekend worden en je moet maar afwachten of dat goed gaat. Ondanks dat het bij ons altijd goed ging, was dit risico wel een motivatie om het cash geld uit school te halen. Dit systeem van Inepro is ideaal. Met één pasje kunnen de leerlingen alles op school doen. Ze kunnen eten en drinken kopen, de kluisjes bedienen en de kopieën en printjes betalen.

Zutphen

Met het aanschaffen van een betaalsysteem wilden wij één oplossing voor verschillende soorten hardware, vendingautomaten en leveranciers. Het grootste voordeel van het systeem van Inepro is dat het multifunctioneel is. Het kan worden gebruikt voor betalen, printen, kopiëren, uitleen en identificatie.

Amsterdam

Het Berlagelyceum is een Apple school waarbij de gebruikers, medewerkers en leerlingen veel werken met iPads. Onze doelstelling bij het aanschaffen van een systeem van Inepro was tweeledig. Allereerst waren wij op zoek naar een effectieve en eenvoudige oplossing voor het printen vanaf iPads en andere mobiele apparaten. Ten tweede wilden wij een betaalsysteem voor het afrekenen van transacties bij onze MFP’s van Xerox.