Begin< >End

ScanPro

ScanPRO is de server based applicatie van inepro voor het scannen, vastleggen, converteren en leveren van documenten, inclusief de optische karakterherkenningstechnologie (OCR).

Door de nauwkeurige tekstherkenning en conversiemogelijkheden elimineert de softwareoplossing de tijdrovende taak van het overtypen van documenten. ScanPRO converteert gescande papieren documenten, digitale afbeeldingen van tekst en afbeeldingen in kwalitatieve, compacte en handige formaten zoals PDF, JPG, TIFF, PDF of DOCX en e-mails inclusief bijlagen.

 

Mobiel Vending Management

De online NayaxVend applicatie, compatibel met alle smartphones en tablets, geeft u de krachtige en innovatieve back-office mogelijkheden terwijl u onderweg bent.

Met NayaxVend kunnen exploitanten live alle transacties en communicatie bijhouden en geeft ze een breed scala aan waarschuwingen en meldingen, die via SMS of e-mail kunnen worden ontvangen.

NayaxVend helpt exploitanten van onbeheerde machines met een snel en eenvoudig machinebeheer zodat de operationele kosten omlaag gaan. 

inepro Back office manager

De inepro Back office manager is uw beheerprogramma voor de verschillende modules binnen iBos.

De iBos-applicatie is een modulair systeem dat bestaat uit verschillende modules die geheel naar wens zijn in te richten. U kunt starten met een van de modules om gefaseerd door te groeien naar een compleet geldvrije omgeving.

Met de inepro Back office manager kunt u overzichtelijk in één softwareprogramma alle verschillende modules beheren op diverse niveaus en functies en gedetailleerde rapportage maken.

DocuPRO

DocuPRO document accounting software van Inepro reguleert, reduceert en optimaliseert de documentstroom binnen uw bedrijf.

DocuPRO zorgt voor maximale bescherming van uw documenten. Zo worden printopdrachten pas vrijgegeven als de gebruiker zich bij de printer identificeert. Dit verhoogt de veiligheid en voorkomt onnodige afdrukken. Indien een centraal gepositioneerde MFP niet beschikbaar is, kan met DocuPRO de gebruiker eenvoudig uitwijken naar een alternatieve printer, zonder dat de printopdracht opnieuw dient te worden verstuurd (Follow Me&You). Dit zorgt voor flexibiliteit en maximale beschikbaarheid van het printerpark.

CashPRO

CashPRO is een op Windows gebaseerde, afzonderlijk beheerinstrument voor een overzichtelijke verkoopomgeving. De software stelt professionals in staat prijzen, producten en transacties eenvoudig te beheren.

CashPRO maakt het mogelijk uw verkoopomgeving te controleren, berekenen en beheren door middel van heldere rapporten. Beheerders krijgen een duidelijk inzicht in de omzet van de afzondelijke betaalterminals en kunnen zo eenvoudig voorraden plannen.

De instellingen van CashPRO kunnen eenvoudig worden aangepast om aan de behoeften van de organisatie te voldoen. Richtlijnen kunnen bijvoorbeeld worden gecreëerd om automatisch het gebruik van bepaalde betaalterminals te beperken door te kiezen wie wat waar mag kopen.

AccessPRO

AccessPRO voorziet organisaties van een eenvoudige, maar doeltreffende, oplossing om toegangscontrole te gebruiken.

AccessPRO is een op Windows gebaseerde softwareapplicatie voor toegangs-, en uitgangscontrole. Met AccessPRO kun je permissie tot ruimtes of zones instellen voor gebruikers binnen uw organisatie.

AccessPRO biedt gedetailleerde rapporteerfuncties gebaseerd op de ingestelde toegangsrichtlijnen. Parameters voor beveiliging kunnen ingesteld worden op de centrale ingang van een gebouw of op specifieke gebieden, zones, of deuren in de organisatie. De controllers op de toegangsdeur en de hubs kunnen zelfs offline werken.

Universal Inepro Service

De Universele Inepro Service (UIS) maakt het mogelijk voor onafhankelijke softwareleveranciers om hun applicatie te koppelen aan iBos. Op deze manier  wordt iBos het centrum van de oplossing en rapporteert het productprijzen, gebruikersinformatie en andere gegevens tussen de applicaties.

De UIS connector heeft veel praktische toepassingen voor integrators om de service voor het koppelen van software van derden, zoals printruimte management, klaslokaal opkomst, webgebaseerde portals of gespecialiseerde betalingsgateways, zoals parentpay, WorldPay of PayPal aan te passen.