Onderwijs

In het onderwijs ligt de focus op het verlagen van de werkdruk, het efficiënt inzetten van diensten en services en de veiligheid van werknemers en studenten. inepro’s authenticatie- en identificatieplatform centraliseert en digitaliseert processen waardoor management vereenvoudigd wordt. Met de invoering van een cashless betaalsysteem haalt u tevens het contante geld uit uw onderwijsinstelling waardoor de veiligheid van uw studenten en medewerkers wordt vergroot. Lees hier meer over de oplossingen van inepro….

 

Zorg

Veiligheid in de zorg is een belangrijk terugkerend onderwerp. De toegang tot zorginstellingen moet gemanaged worden maar ook het toewijzen van permissie voor bepaalde deuren en zones dient goed gecontroleerd en gereguleerd te worden. Daarnaast is de bescherming van (patiënt)gegevens erg belangrijk binnen de gezondheidszorg. Met het authenticatie- en betaalplatform van inepro kunt u identificatie implementeren voor toegang maar ook voor beveiligd printen, kopiëren en scannen. Daarnaast kunt u betalingen voor o.a. de lunch koppelen aan het authenticatiemiddel. Lees hier meer over de oplossingen van inepro….

 

 

Eén leverancier van alle
facilitaire zaken
Slider

 

 

Corporate

Digitale transformatie in het bedrijfsleven wordt steeds meer de norm. Het optimaliseren van (handmatige) processen kan u een hoop tijd en geld besparen en zorgen voor foutreductie. Daarnaast zorgt u voor meer gebruiksgemak voor uw werknemers en andere gebruikers van uw services. inepro levert verschillende oplossingen op het gebied van authenticatie, betalen en management. Zo kunnen wij u ondersteunen bij het implementeren van contantloos en contactloos betalen in uw organisatie. Wilt u uw documentstromen zoals printen, kopiëren en scannen reguleren dan hebben wij voor u de juiste authenticatiemogelijkheden. Lees hier meer over de oplossingen van inepro….

 

Overheid

Overheidsinstellingen richten zich steeds meer op elektronische dienstverlening om geld en tijd te besparen. Ook de processen voor services en producten die u aan uw werknemers en bezoekers aanbiedt, kunnen aanzienlijk vereenvoudigd worden. Met de hardware- en softwareoplossingen van inepro kunt u cashless betalen introduceren bij koffie-, frisdrank-, snack- en snoepautomaten maar ook voor services als beveiligd printen, kopiëren en scannen. Naast het creëren van meer gebruiksgemak neemt het management van deze transacties veel minder tijd in beslag. Voor meer informatie over onder andere het toewijzen van budgetten en quota’s met behulp van inepro’s oplossingen, klik hier….  

 

 

Modulaire oplossingen voor
elke sector
Slider