Begin< >End

Ricoh

Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Naast de hoogwaardige multifunctionals en printers bieden ze duurzame oplossingen op het gebied van documentbeheer. Oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doen ze met inzet en passie, zowel voor multinationals als voor lokale bedrijven. Het doel is steeds hetzelfde: organisaties efficiënter, duurzamer en productiever laten werken.

Konica Minolta

Konica Minolta biedt oplossingen voor documentmanagement in kantoor- en productieomgevingen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en softwareproducten en aanvullende diensten. Daarbij maakt Konica Minolta zich continu hard voor een gezondere leefwereld en een beter milieu. Ook het bieden van gebruiksgemak en dataveiligheid heeft een hoge prioriteit bij Konica Minolta.

Xerox

Al ruim een halve eeuw is Xerox toonaangevend op het gebied van documenttechnologie en -diensten. Dankzij de verwerving van Affiliated Computer Services is Xerox nu wereldwijd marktleider voor business process management en documentbeheer, waarbij zij wereldwijd diensten kunnen aanbieden op het gebied van declaratieverwerking tot klantenservicecenters en HR Benefits Management. Het nieuwe Xerox richt zich volledig op innovatie en service, om klanten de mogelijkheid te bieden zich te richten op het meest belangrijke: de kernactiviteiten van uw onderneming.

Hewlett Packard

Hewlett Packard, oftewel HP, is het grootste technologiebedrijf ter wereld en creëert nieuwe mogelijkheden met technologie die een positieve invloed heeft op mensen, bedrijven, de overheid en de samenleving. HP biedt een productportfolio bestaande uit printers, personal computers, software, diensten en IT-infrastructuur om de problemen van klanten op te lossen.

Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon in Nederland richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten: -Business Imaging: producten en diensten op het gebied van print- en documentmanagement voor kantoor- en productieomgevingen. -Consumer Imaging: foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en all-in-one’s voor consumenten en professionele fotografen.

Kyocera

Het is de missie van Kyocera Document Solutions Nederland om de zakelijke klanten in Nederland volledig te ontzorgen door het leveren van hardware en softwareproducten, service en diensten in de vorm van printoplossingen die de klant kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit garandeert.

OKI

OKI is een wereldwijd actief bedrijf dat zich inzet om in-house rendabele, professionele afdrukoplossingen voor ondernemingen te creëren die er speciaal op zijn gericht de efficiëntie van hun bedrijfsactiviteiten en werkstroom niet alleen nu, maar ook in de toekomst te verhogen. Het unieke, met LED-technologie uitgeruste, hardware-portfolio en de flexibele en veelzijdige document managementoplossingen dragen hier sterk aan bij.

Samsung

Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien is het uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kan Samsung in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.

Sharp

Sharp streeft er naar om producten te ontwikkelen die het leven zowel op kantoor als thuis veraangenamen. Het assortiment van Sharp valt onder te verdelen in business- en consumentenelektronica, een tweedeling die steeds vaker in elkaar overloopt, omdat de diverse productgroepen geschikt zijn voor beide kanalen; van hoogwaardige zwart-wit en kleuren MFP's, softwareoplossingen, zonnepanelen, draadloze projectoren, ruimte- en energiebesparende LCD-displays tot POS afrekensystemen.

Toshiba

Toshiba TEC Netherlands richt zich op optimaal documentbeheer voor zakelijke klanten. Ze leveren en onderhouden innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen, auto-ID-systemen en bijbehorende software. Dit aanbod vullen ze aan met klantgerichte adviesdiensten en met onze oplossing voor totale ontzorging: Toshiba Managed Document Services.

Osborne Technologies

Osborne Technologies levert al vele jaren hoogwaardige IT- en audiovisuele oplossingen. Het bedrijf is in de loop van de jaren uitgegroeid tot de veelomvattende leverancier die het vandaag de dag is. Van een volledig herontwerp van het netwerk tot IT-onderhoud; alle opdrachten, klein of groot, worden  volgens de hoogste standaard uitgevoerd. Door hun vele mate van ervaring en grote tevredenheid van de klant kunt u erop vertrouwen dat het uitgevoerde werk ongeëvenaard is.

Legic

Legic vertegenwoordigt een internationaal netwerk van bedrijven en deskundigen voor contactloze identificatie van personen. Ze ontwerpen en leveren hardware, software en diensten voor ID-toepassingen van toegangscontrole, tijdregistratie en girale betaling via biometrie en eTicketing. Op basis van dit technologieplatform ontwikkelen meer dan 250 partner-bedrijven betrouwbare ID-systemen. Sinds 1992 zijn ze gedreven door de visie om het dagelijkse leven voor mensen en organisaties veilige en eenvoudiger te maken.

Pelican Rouge

Voor iedere werkgever biedt Pelican Rouge een pasklare oplossing. In de overtuiging dat dit van een nationale en Europese marktleider verwacht mag worden, loopt Pelican Rouge daarbij altijd voorop in het bieden van duurzame producten, koffiemachines en dienstverlening op maat. Daarnaast zijn ze een ervaren partner om nieuwe trends te vertalen naar passende oplossingen voor koffiedrinken op het werk. Om de klant altijd de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden hebben zij drie kernbeloftes opgesteld: Integrale dienstverlening, respect voor mens & milieu en toekomstgerichte oplossingen.

Douwe Egberts

D.E MASTER BLENDERS is een internationaal koffie- en theebedrijf opgericht in 1753 en is met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland. De koffie- en theeproducten van D.E. zijn wereldwijd in meer dan 45 landen verkrijgbaar. Van de totale jaaromzet van € 2,7 miljard wordt bijna driekwart gerealiseerd in markten waarin zij dominante posities innemen.

Jaski

Jaski is van oorsprong een Nederlands familiebedrijf. Oprichter en automatenpionier – Jan Jaski –, startte meer dan vijftig jaar geleden met full service operating, oftewel het vullen en onderhouden van koffieautomaten. Door de snel groeiende vraag naar automaten met meer functionaliteit, richtte Jaski zich later op de techniek en logistiek van automaten. Tegenwoordig onderhouden zij enkele tienduizenden machines per jaar en leveren zij vele nieuwe aan toonaangevende fabrikanten en A-merken in de foodsector, groothandel en retail. Naast de verkoop van food- en non-foodautomaten, behoren ook import, modificatie, installatie, onderhoud en revisie tot de taken.