Open ambitions

Veel organisaties besteden een groot deel van hun tijd aan randtaken. Deze administratieve rompslomp is vaak noodzakelijk geworden door veranderingen waardoor u steeds verder weg drijft van uw hoofddoelstellingen. Het is inepro’s missie om uw organisatie veiliger en efficiënter te maken zodat u zich volledig kunt focussen op het verwezenlijken van uw ambities.

 

Document accounting-, authenticatie-, betaal- en managementoplossingen

inepro is, sinds de oprichting in 1992, uitgegroeid van muntautomatenspecialist tot innovatieve ontwikkelaar van authenticatie-, betaal- en managementsystemen. inepro biedt oplossingen aan organisaties, die verschillende services willen aanbieden in een veilige en geldvrije omgeving. Hierbij kan gedacht worden aan elektronische toegangscontrole, tijdregistratie alsook het afrekenen van lunch, warme/koude dranken, printen of kopiëren zonder dat daar contant geld mee gemoeid is. Een groot voordeel van een dergelijk systeem is dat gebruikers niet onnodig met geld op zak rond hoeven te lopen. Daarnaast wordt de transactiesnelheid bij bijvoorbeeld kassa’s of vending machines aanzienlijk verhoogd. 

 

 

Eén leverancier van alle
facilitaire zaken
Slider

 

 

Voordelen

Voor een organisatie heeft het implementeren van een geldvrije omgeving tevens veel pluspunten. Processen worden samengevoegd, zijn eenvoudiger te managen, er is minder ruimte voor fouten en er wordt een goede basis gevormd voor bijvoorbeeld het doorbelasten van kosten of het reguleren van documentstromen. Door het efficiënt beheren en beveiligen van uw processen kunt u besparen op o.a. onderhoud, middelen en elektriciteit. Daarnaast kunt u kosten omzetten in inkomsten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het implementeren van betaald printen. 

 

Groen innoveren

Met het oog op de toekomst staat inepro voor groen innoveren. Wij zoeken bij alle activiteiten naar een juiste balans tussen het maken van winst en de invloed op onze planeet en de mens. 

Binnen inepro heeft kwaliteit en veiligheid een hoge prioriteit. Wij zorgen voor optimale en veilige werkomstandigheden. Daarnaast minimaliseren wij risico’s ten aanzien van milieu en kwaliteit mede door de inzet van goed opgeleid en deskundig personeel. Onze software- en hardware oplossingen zijn (inter)nationaal gecertificeerd of hebben, indien van toepassing, een CE markering. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van goed materieel en duurzame materialen.

Door het gebruik van onze producten en oplossingen besparen onze klanten niet alleen tijd en geld, maar dragen zij ook bij aan een beter milieu door het gebruik van natuurlijke reserves te verminderen. 
Deze oplossingen worden door inepro zelf ontwikkeld en geproduceerd waardoor goede arbeidsomstandigheden kunnen worden gegarandeerd. Onze afvalstromen proberen wij zoveel mogelijk te beperken en wij recyclen wat wij kunnen recyclen. Oude door ons geleverde apparatuur wordt na afloop van de looptijd van een (lease)contract opgehaald en voor zover mogelijk hergebruikt voor onderdelen. 

Het hoofdkantoor van inepro is volledig naar eigen ontwerp gebouwd met de laatste groene innovaties en technieken. Zo wordt mede dankzij aardwarmte en betonkernactivering en restwarmteterugwinning jaarlijks 40% op energie bespaard en is het gebouw volwaardig CO2-neutraal. De speciaal ontworpen, zeer efficiënte koeling en verwarming zorgen voor een optimaal werkklimaat die warmte opslaat in de zomer en gebruikt in de winter. Hierdoor is de noodzaak voor airconditioning en het verbruik van gas overbodig geworden.

Omdat wij onderlinge communicatie erg belangrijk vinden, zijn zoveel mogelijk wanden in het pand van glas. Zo is iedereen altijd in direct contact met elkaar en krijgt het gebouw een open uitstraling. Het flexibele LED-verlichtingssysteem biedt onder elke omstandigheid een optimale werksfeer en bootst 98% zonlicht na waardoor de werknemers van inepro extra vitamine D aanmaken. Alle interne ICT-diensten (e-mail, CRM, ERP) worden vanuit de cloud afgenomen. Er is dus geen interne serverinfrastructuur aanwezig. 

Om de impact van onze collega’s, die veel onderweg zijn, te minimaliseren heeft inepro gekozen voor een wagenpark dat voor 42% uit hybride- en 31% uit elektrische auto’s bestaat. Uitbreiding en vervanging van het wagenpark zal zoveel mogelijk met hybride- en elektrische voertuigen gebeuren.

 

 

Modulaire oplossingen voor
elke sector
Slider