Wat is uw ambitie?

Staat u wel eens stil bij de hoeveelheid tijd die u en uw werknemers per dag bezig zijn met administratieve randtaken? Taken die uw organisatie tijd, moeite, energie en geld kosten. Taken die door uw huidige organisatiestructuur noodzakelijk zijn, maar ver verwijderd zijn van de kerntaak van uw organisatie. Taken die u weerhouden uw ambitie te openen en uit te voeren.

Inepro ontwikkelt hoogwaardige betalings-, en beheeroplossingen die u deze administratieve randtaken uit handen nemen, of beter nog, die deze overbodig maken. Inepro levert zowel de hardware als de software die naadloos samenwerken en biedt u op die manier een totaalconcept. U heeft één leverancier en één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk.

Door onze jarenlange ervaring en ons eigen gespecialiseerde R&D team welke alle producten in ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep ontwikkelt, zijn wij er van overtuigd dat wij u een hoop randtaken uit handen te nemen. Hierdoor heeft u weer volop tijd zich te focussen op de werkelijk ambitie van uw bedrijf. Neem vandaag nog stappen ter voorbereiding van de dingen die morgen gaan komen.

Groen innoveren

Met het oog op de toekomst staat Inepro voor groen innoveren. Door het gebruik van onze producten en oplossingen besparen onze klanten niet alleen tijd en geld, maar dragen zij ook bij aan een beter milieu door het gebruik van natuurlijke reserves te verminderen.

Ons hoofdkantoor is dan ook volledig naar eigen ontwerp gebouwd met de laatste groene innovaties en technieken. Zo wordt mede dankzij aardwarmte en betonkernactivering jaarlijks 40% op energie bespaard en is het gebouw volwaardig CO2-neutraal te noemen.

De speciaal ontworpen, zeer efficiënte koeling en verwarming zorgen voor een optimaal werkklimaat die warmte opslaat in de zomer en gebruikt in de winter. Het flexibele, gecentraliseerde LED-verlichtingssysteem creëert een zeer fijne werksfeer. Omdat wij onderlinge communicatie erg belangrijk vinden zijn zoveel mogelijk wanden in het pand van glas. Zo is iedereen altijd in direct contact met elkaar en krijgt het gebouw een open uitstraling.