Het schaatsteam van Wim Nieuwenhuizen, dat al jaren gesponsord wordt door inepro, heeft een seizoen gehad vol avonturen en successen. Daarnaast kende het schaatsteam ook enkele tegenslagen zoals de blessure door een val op het ijs van teamlid Vishwaraj R. Jadeja.

De teamleden Bart Valentijn, Quinty van Klink en Vishwaraj R. Jadeja van het Schaatsteam Wim Nieuwenhuizen kunnen echter door hun positieve houding terugkijken op een goed seizoen.

In het seizoen 2017/2018 maakten Quinty en Bart 285 wedstrijdstarts waarvan er maar liefst 46 resulteerden in een Persoonlijk Record. Wedstrijden die werden geschaatst waren o.a. de Dutch Classics in Nijmegen, de Openingswedstrijd Leeuwarden in Heerenveen en internationale wedstrijden te Erfurt. Ter voorbereiding op deze wedstrijden werden er trainingskampen gehouden in o.a. de Ardennen, de Franse Alpen en Italië.

“Er zijn gedurende het seizoen ontzettend veel positieve zaken gepasseerd betreffende ons team. We hebben veel trainingen met avonturen beleefd en wedstrijden met successen en met teleurstellingen meegemaakt. Het seizoen heeft veel plezier, voldoening en succes gebracht. Alle teamleden hebben gedurende het afgelopen seizoen genoten zowel van de vele hoogtepunten, maar ook van de dieptepunten en deze weer te overwinnen”, aldus coach Wim Nieuwenhuizen.

Voor alle belevenissen van het Schaatsteam Nieuwenhuizen kunt u terecht op: http://www.schaatsteamwimn.nl/

Foto's: Lodewijk