Konica Minolta's Multifunctionele Printers (MFP's) staan bekend als zeer innovatief en gebruiksvriendelijk. De bizhub MFP’s van Konica Minolta versnellen uw output, stroomlijnen uw workflow en bieden schaalbare oplossingen voor elke organisatie.

Om de ervaring te optimaliseren en de controle over het scherm te vergroten, heeft inepro de DocuPRO Embedded Web Client voor Konica Minolta ontwikkeld.

De DocuPRO Embedded Web Client biedt een grafische gebruikersinterface die werkt op Konica Minolta MFP's. De slim ontworpen lay-out van de DocuPRO-applicatie zorgt voor eenvoudige navigatie van de intuïtieve interface voor printen, kopiëren en scannen. Een zeer gewilde functie van de Embedded Web Client is het beveiligen van uw documenten door middel van beveiligd afdrukken.

Naast de beveiligingsopties en functies om het gebruiksgemak te optimaliseren, heeft de DocuPRO Embedded Web Client voor Konica Minolta nog meer praktische en tijdbesparende functies, zoals de mogelijkheid om zelf een ID kaart te linken en een geïntegreerd tijd- of aanwezigheidsregistratiesysteem.

Ga voor meer informatie naar: www.inepro.com/docupro/embedded/web