50% van een klantervaring is gebaseerd op emoties. Daarom is het erg belangrijk dat het aankoopproces van uw producten of diensten zo aangenaam mogelijk verloopt. De SmartLine Q-Buster is een effectieve tool die kan bijdragen aan een zeer positieve ervaring voor uw klant. Onze zelfbediening Point of Sale (PoS) is specifiek ontworpen om lange wachttijden te verminderen door zelfstandige betalingen mogelijk te maken.

De SmartLine zelfservice PoS is een prettige manier om goederen en diensten te bestellen en te betalen. Het 10 " touch screen, dat in totaal 408 producten kan weergeven onderverdeeld op 12 tabbladen, biedt duidelijke instructies zodat gebruikers eenvoudig door het menu kunnen worden geleid. Het enige wat uw klanten hoeven te doen is het product en de betaalmethode selecteren, betalen, de bon uitprinten en naar een vooraf vastgestelde locatie gaan (bijvoorbeeld een kantinebalie) om het product af te halen.

Met de SmartLine Q-Buster kunt u zelfstandige betalingen implementeren, het bestelproces versnellen en de klantrelatie aanzienlijk verbeteren. Bovendien vermindert het gebruik van onze technologie de kans op menselijke fouten. Als efficiƫntie en service van hoge kwaliteit uw prioriteit hebben, is de SmartLine Q-Buster de juiste keuze voor u! De SmartLine Q-Buster is beschikbaar vanaf 4 december 2018. Bezoek voor meer informatie: inepro.com/smartline-q-buster, e-mail naar info@inepro.com of bel ons op +31 (0) 252 744.044.