Op dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari zal in de Jaarbeurs te Utrecht de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaatsvinden. Dit meerdaagse evenement richt zich op onderwijzend Nederland. Tijdens de NOT kunnen bezoekers ontmoeten, netwerken en inspireren.

Zo kunt u kennismaken met leveranciers die innovatieve producten en/of diensten aanbieden, deelnemen aan verschillende lezingen of workshops en bijpraten met collega’s op de NOT pleinen en straten met elk een eigen thema.

Al jaren is inepro vaste exposant op het grootste event dat zich richt op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs. inepro verzorgt namelijk al ruim 25 jaar oplossingen aan onderwijsinstellingen en organisaties, die graag verschillende services willen aanbieden aan studenten, medewerkers en/of gasten in een veilige en geldvrije omgeving.

Wilt u een demonstratie van onze oplossingen om te zien welke voordelen deze u en uw organisatie kunnen brengen, bezoek dan onze stand (03.B106). Wij willen u graag, onder het genot van een kop koffie of thee, kennis laten maken met innovatieve betaal- en identificatieoplossingen zoals:

  • Elektronische toegangscontrole
  • Beveiligd en mobiel cloud printen
  • Cashless en contactloos betalen van lunch, warme/koude dranken, vending machine, printen en kopiëren met een mobiele telefoon of organisatiekaart
  • Document accounting
  • Management van verkoopomgeving
  • En veel meer…

Schrijf u hier nu gratis voor de NOT in.