Onlangs publiceerde CIO America Latina een artikel over het recente bezoek van inepro aan Ricoh Chili. Tijdens deze bijeenkomst legde de General Manager van Ricoh Chili, Rodrigo Serres, uit dat het een uitdaging is voor instellingen voor hoger onderwijs om een ​​flexibele en mobiele ervaring aan te bieden die de beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van informatie garandeert.

Ricoh begeleidt en ondersteunt de onderwijssector met de introductie van technologieën die management efficiënter maken. Om dit te bereiken, werkt Ricoh samen met software- en hardware leveranciers zoals inepro.

Het feit dat Ritske Clewits (CEO), Co van den Ham (CCO) en Jan Krietemeijer (Area Sales Manager Latin America) naar Chili reisden, wordt door Serres gezien als "een teken van de betrokkenheid die inepro voelt met de projecten van Ricoh". Tijdens de bijeenkomst evalueerden de twee partijen afgeronde projecten en definieerden strategieën om de doelstellingen van beide partijen in 2019 te bereiken.

"Met de toename van mobiele apparaten zullen werknemers, bezoekers of studenten meer diensten in de cloud nodig hebben, de software van inepro geïntegreerd met de oplossingen van Ricoh helpt instellingen niet alleen tijd en kosten te besparen, maar optimaliseert ook de klantervaring voor studenten en administratief personeel. De organisatie wordt veiliger en efficiënter", legt Clewits uit.

De relatie met Ricoh Chili begon in 2015 toen inepro op zoek was naar een groeiende markt. Chili’s economische indicatoren waren positief gestemd en het land adopteert graag nieuwe technologieën, aldus Krietemeijer. Hij voegt eraan toe dat het bezoek van inepro aan Chili deel uitmaakt van de activiteiten die beide bedrijven noodzakelijk achten om een goede relatie te garanderen en nieuwe strategieën te definiëren. Zo kan kwaliteit worden geleverd, met als doel de klantervaring te verbeteren en tijd te besparen.  

Afsluitend zegt Rodrigo Serres: "Vooruitkijkend zijn Ricoh en inepro bereid om door te gaan met de ontwikkeling van de meest innovatieve modulaire en schaalbare oplossingen die inspelen op de specifieke behoeften van elke organisatie." Ons doel is bedrijven te helpen uitzonderlijke ervaringen te bieden".

Foto en bron: CIO América Latina