De burgemeester van de Gemeente Haarlemmermeer, Onno Hoes, heeft vandaag het Businesspark Nieuw-Vennep vereerd met een flitsbezoek. Op het programma stonden o.a. een bezoek aan D.J. Middelkoop & Zoon, CTS GROUP en inepro.

Burgemeester Hoes werd tijdens zijn bezoek vergezeld door Thomas Hendriksen en Rob Middelkoop van het bestuur van het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en parkmanager Bertram Kroon. Niet alleen konden de bestuursleden de burgemeester informeren over hun speerpunten, ook maakte de burgemeester kennis met enkele ondernemers in het park.

Na de twee bezoeken elders werd burgemeester Hoes met een vrachtwagen van D.J. Middelkoop & Zn naar inepro gebracht. Hier kregen wij de kans om meer te vertellen over onze drijfveren en inepro’s innovatieve document accounting-, authenticatie-, betaal- en management oplossingen. Na, onder het genot van een inepro gebakje en een kop koffie, kennis gemaakt te hebben kreeg burgemeester Hoes een ‘kijkje in de keuken van inepro’. Zo bezocht hij o.a. de R&D-afdeling, verantwoordelijk voor alle softwareontwikkeling, en zag hij hoe in de werkplaats alle hardware zelf wordt geproduceerd.

Volgens het bestuur van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid gaf burgemeester Hoes aan “zeer enthousiast te zijn over het bezoek en komt hij graag snel weer terug”.

Voor meer foto’s, bezoek de site van het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.