Op dinsdag 24 en woensdag 25 april vindt het Platform Onderwijs & Facilitair plaats in De Loods in Nijkerk. Elk jaar organiseert Het Beurskantoor de beurs voor managers, docenten, directieleden en bestuurders uit het gehele onderwijs die zich bezighouden met facilitaire zaken als veiligheid, ICT, schoonmaak, catering en inrichting van schoolgebouwen.

Naast een breed aanbod van producten en diensten op de beursvloer biedt het Platform Onderwijs & Facilitair (POF) een interessant programma waar u door deskundigen bijgepraat wordt over de thema’s Integrale Onderwijsomgeving, Innovatie en Beleving, ICT & Multimedia, Energie en Duurzaamheid en Veiligheid en Beveiliging

Ook inepro is deze editie te vinden op het Platform Onderwijs & Facilitair en kunt u in onze mobiele showroom terecht voor een live-demonstratie van onze oplossingen zoals cashless betalen bij vending automaten, in kantines en voor printen, kopiëren en scannen. Ook toepassingen zoals cloudprinten met mobiele apparaten, de gebruikersapp Myinepro en on- en offline opwaarderen zijn te zien op onze stand (03.420).

Bent u benieuwd naar de nieuwste authenticatie- betaal- en managementtoepassingen van inepro? Toegang tot de POF vakdagen op 24 en 25 april is gratis op uitnodiging of bij online voorregistratie. Dat kunt u doen via deze link. U ontvangt uw entreebewijs dan per e-mail.

Wij hopen u de 24ste of 25ste te mogen verwelkomen op onze stand!