Vorig jaar lanceerde Inepro het succesvolle Ricoh ES-specialisten incentive-programma om onze waardering en dankbaarheid te tonen voor de vertegenwoordiging en promotie van Inepro's authenticatie- en betalingsplatform in Latijns-Amerika. Deelnemers, inclusief vertegenwoordigers van Ricoh's top projecten, konden een volledig betaalde reis naar Europa winnen.
Uit de indrukwekkende verkoopresultaten van het laatste semester kon een top 3 van projecten worden samengesteld bestaande uit Ricoh Mexico, Ricoh Chili en Ricoh Peru.
 
Tijdens de Ricoh Educational Summit in Panama op 26 oktober jl. kreeg Diana Morante (Vertical Markets Marketing Manager Ricoh Latin America) de eervolle taak om een winnaar te kiezen uit 3 gesloten enveloppen met de namen van de dochterondernemingen. Na dit spannende moment werd Ricoh Mexico uitgeroepen tot winnaar en vervolgens beloond met de ES-incentive van Inepro voor het project bij de Universidad La Salle.

Winnaar reis naar Europa en bezoek hoofdkantoor van Inepro

Bernardo Caraveo Posadas maakte veel indruk met een groot vernieuwingsproject aan de Universidad La Salle. De 37-jarige Bernardo is verantwoordelijk voor de verkoop en implementatie van de innovatieve producten, diensten en oplossingen van Ricoh op de Mexicaanse markt voor onderwijsinstellingen.
Met 7 jaar ervaring bij Ricoh en 6 jaar bij IKON Office Solutions heeft Bernardo Caraveo Posadas alle kennis in huis om Ricoh's klanten de best passende oplossing te bieden. Onderdeel van het winnen van zijn ES-incentive, is een uitnodiging om het hoofdkantoor van Inepro in Nieuw-Vennep (Nederland) te bezoeken.

Universidad La Salle

Sinds Ricoh en Universidad La Salle in 2014 hun samenwerking startten met het aanbieden van printdiensten aan studenten, docenten en beheerders, werden de servicegerichtheid en technologische verwachtingen overtroffen. Na 3 jaar werd het nieuwe doel gesteld om de ervaring en technologie, die momenteel worden aangeboden, te optimaliseren.
Ricoh bood Universidad La Salle de mogelijkheid om een technische vergelijking te maken met andere leveranciers van oplossingen. Na het verzamelen van deze informatie, bleek Ricoh de aanbieder van de beste oplossingen en de meest betrouwbare partner te zijn.
 
De verlenging van het project omvatte het beheer van betaling en controle van afdrukken voor studenten, docenten en beheerders. Met de nieuwe versie van Inepro's DocuPro plus de Embedded SOP kan het beheer van afdrukservices worden geoptimaliseerd. Universidad La Salle kan nu de afdrukken beheren die niet alleen door de printspool maar ook via USB- en cloudplatforms (office365, Dropbox, enz.) worden gegenereerd.