Deze site maakt gebruik van cookies.

Door van onze site gebruik te maken, gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken.

Akkoord

Op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 vindt, in de Jaarbeurs Utrecht, voor de negende keer de IPON plaats. Ook deze editie zijn er weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT.

IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software. Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs, en flipping the classroom.

Inepro Cashless Solutions zal ook deze editie haar authenticatie- en betaalplatform live demonstreren tijdens de vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ict. Op de beursstand zullen diverse toepassingen in de Inepro bus te vinden zijn, zoals:

  • Contactloos betalen bij vending automaten
  • Contactloos betalen in de kantine
  • Contactloos betalen voor printen, kopiëren en scannen
  • Gebruiksvriendelijke embedded printer interface
  • Cloudprinten met mobiele apparaten
  • Gebruikersapp MyInepro
  • Opwaarderen (on- en offline)

Bent u benieuwd naar de nieuwste toepassingen van Inepro? Schrijf u dan nu gratis in via deze link en kom bij ons langs. Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen op stand A025.