Het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en de Gemeente Haarlemmermeer organiseren in oktober voor de tweede keer The Guts Awards. Het succesvolle concept draait om innovatie en is in het leven geroepen om ondernemers te inspireren en stimuleren hierin (nog meer) te ontwikkelen.

De stappen die ondernemers hiertoe nemen, vergen vaak een hoge dosis lef en doorzettingsvermogen en ook dit jaar zal The Guts Award worden uitgereikt aan de organisatie die het meeste lef heeft getoond.

Innovatieve branding

Inepro BV heeft als deelnemer inmiddels van de organisatie het heuglijke nieuws ontvangen dat het door is naar de volgende ronde, hierdoor wordt er onder meer kans gemaakt op de publieksprijs. Met de innovatieve branding, gebaseerd op de onnavolgbare ambities van de gebroeders Wright die van fietsenmakers uitgroeiden tot pioniers in de geschiedenis van de luchtvaart, hoopt Inepro de aanwezigen te inspireren tot het waarmaken van hun aspiraties.

Publieksprijs The Guts Awards

Tijdens het event rondom de uitreiking van The Guts Awards, zal er ook een publieksprijs worden uitgereikt. De deelnemers mogen de aanwezigen in 1,5 minuut vertellen over hetgeen innovatie voor hen betekent. Ook Inepro zal op 3 oktober in Nieuw-Vennep vertellen hoe het als efficiënte avonturier buiten de gebaande paden is getreden en al 25 jaar innovatieve oplossingen ontwikkelt op het gebied van identificatie, cashless betalingen en management. Wilt u hierbij aanwezig zijn en mee willen stemmen dan nodigen wij u graag uit voor The Guts Awards, van 15.30 – 17.00 uur bij de CTS Group, Schillingweg 50 in Nieuw-Vennep. Naast de uitreiking van de publieksprijs en The Guts Award, zullen er ook gastsprekers worden uitgenodigd en kunt u tijdens de netwerkborrel kennis maken met andere ondernemers uit Nieuw-Vennep.

Wij zien u graag op 3 oktober, meld u nu hier aan en stem mee!