Nayax heeft voor de tweede keer op rij de Vendies 2017's "Payment System of the Year" gewonnen voor de VPOS, de cashless betalingsoplossing. The Vendies werd georganiseerd door Datateam Business Media en is het prestigieuze award programma dat is geïnitieerd om het succes, de innovatie en de technologie van bedrijven en particulieren binnen de verkoop- en waterautomaten te erkennen en te belonen.

Het evenement werd gehouden in het Londense Millennium Gloucester Hotel en werd georganiseerd door Ryan Philpott. Naast de awards is er een actie georganiseerd om geld in te zamelen voor Demelza House, een specialistisch kinderhospitaal dat zorg en ondersteuning biedt aan kinderen en ouders in Kent, East Sussex en South East London. Sponsors van de avond waren Vendman, Coffetek, Lavazza, SB Software, Siemens Financial Services, de EDWCA, Vending International, Barry Callebaut, Burts Potato Chips, Lee's Pure Foods en Nupik Flo.

 

VPOS-betalingssysteem van het jaar!
Nayax's VPOS versterkt uw processen en bevordert binding met de consument, zowel in een open als in een gesloten omgeving. Met het accepteren van contact, contactloos en swipe transacties via credit / debit / prepaid kaarten en mobiele & bank apps, is VPOS geschikt voor meerdere verticals, zoals o.a.:

 

  • Verkoopautomaten
  • Wasserettes
  • Auto wasstraat
  • Kantoor koffie services
  • Betaalkiosken
  • EV-opladers

 

Nayax biedt een alles-in-één oplossing - van cashless tot telemetrie en management suite. Bent u op zoek naar een geldloze betalingsoplossing voor uw onbeheerde apparaten? Nayax is uw winnende leverancier! Voor meer informatie: www.nayax.com/nl/.