De VPOS Touch van Nayax is deze maand tijdens de Vending Star Awards bekroond met de Best Concept-prijs. De Vending Star Awards werden toegekend door een panel van toonaangevende experts in de industrie en editors tijdens de Eu'vend en Coffeena tentoonstelling in Keulen (Duitsland).

Volgens de jury zorgt de VPOS Touch voor een spannende doorbraak in consumentenbetrokkenheid, klanttevredenheid en onbeperkte (geldloze) betalingsmogelijkheden over de hele wereld voor exploitanten van onbewaakte geautomatiseerde verkoopautomaten.

De VPOS Touch is een complete betalingsoplossing en een veilige op afstand te bedienen terminal voor onbewaakte geautomatiseerde machineoperators, die onbemande verkooppunten omzet in klantvriendelijke 24/7 ‘buurtwinkels’. Het innovatieve apparaat, geïntegreerd met telemetrie, cashless-clearing, monitoring, management en BI-systeem, accepteert alle geldloze betalingen en is ideaal voor open en gesloten omgevingen.

Met een hi-res touchscreen en ingebouwde camera zijn FDA & EU-ingrediënten en calorierichtlijnen beschikbaar. Operators kunnen direct terugbetalingen en e-ontvangstbewijzen aanbieden en de verkoop verhogen met on-the-spot aanbiedingen, coupons en loyaliteitskaarten waardoor een keur aan marketingmogelijkheden ontstaan. Een Smart Technician modus is beschikbaar voor een beter machinebeheer en een vermindering van de onderhoudstijd. Voor meer informatie over de VPOS Touch en Nayax, kijk op www.inepro.com/vending.