Deze site maakt gebruik van cookies.

Door van onze site gebruik te maken, gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken.

Akkoord

Op donderdag 30 maart 2017 vindt het tiende VO-congres plaats in Nieuwegein. Elk jaar organiseert de vereniging van scholen in het voortgezet onderwijs het congres voor bestuurders, schoolleiders en docenten die lid zijn van de raad. Dit jaar staat tijdens het congres op 30 maart a.s. 'Leidinggeven aan verandering’ centraal. Leiderschap is cruciaal! Zeker in het onderwijs, waar het niet gaat om zaken en papieren maar alles draait om de interactie tussen mensen en hun manieren.

Goed leiderschap zorgt voor professionele groei en bloei van mensen op de verschillende niveaus in de school.

Het programma wordt geopend door Paul Rosenmöller en keynote meester Bart, waarna er diverse workshoprondes en plenaire lezingen worden gehouden. De lunch vindt plaats op de informatiemarkt waar ook wij te vinden zullen zijn met ons identificatie- en betaalplatform.

Inepro verzorgt al 25 jaar diverse oplossingen aan organisaties en onderwijsinstellingen, die graag verschillende services willen aanbieden aan studenten, medewerkers en/of gasten in een geldvrije omgeving zoals:

  • Contactloos betalen bij verkoopautomaten
  • Contactloos betalen in de kantine
  • Contactloos betalen voor printen en kopiëren
  • Embedded multifunctional printer interface
  • Multifunctional printer betalen
  • Cloudprinten met alle mobiele apparaten
  • Opwaarderen (online en off-line)

Wilt u een demonstratie van onze oplossingen om te zien welke voordelen deze u en uw organisatie kunnen brengen, bezoek dan onze stand (nr. 28) op de informatiemarkt of onze demo-bus op het parkeerterrein van het NBC (Nieuwegeins Business Center, Blokhoeve 1, Nieuwegein). Aanmelden voor het VO-congres is mogelijk via: www.vo-raad.nl/vo-congres.