Nieuws

creëer traffic met printer in winkel

In een tijd dat we met zijn allen zoveel mogelijk thuiswerken en winkels kampen met fors dalende bezoekersaantallen, is er wellicht een klein lichtpuntje voor retailers. Smartspaces en KUARIO spelen in op de huidige thuiswerksituatie en helpen ondernemers te profiteren van extra bezoekers.

Met de KUARIO app kunnen gebruikers, die thuis geen printer tot hun beschikking hebben, heel eenvoudig printopdrachten versturen via de cloud naar elke Multi Functionele Printer (MFP) met een KUARIO applicatie.

Nu thuisblijven het nieuwe 'normaal' is geworden, kan het een hele uitdaging zijn om (uw) kinderen te vermaken. Daarom hebben we twee leuke knutselprojectjes toegevoegd waarvan we hopen dat jullie er veel plezier aan zullen beleven!

inepro maatregelen Corona COVID 19

Het Corona-virus is in Nederland geconstateerd en er worden steeds meer maatregelen genomen om verdere verspreiding tegen te gaan. inepro neemt hierin ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en is van mening dat ieders gezondheid voorgaat.

Wij zullen ons dus tot nader bericht aan de richtlijnen van het RVIM houden. 

Op woensdag 5 en donderdag 6 februari a.s. vindt alweer de tiende editie van de IPON plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens deze editie zijn er heel veel nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & professionalisering te zien.
 
Ook het team van inepro, bestaande uit Jeroen en Sam, staat klaar op stand E102 om de ruim 7.000 bezoekers van advies te voorzien en u alles te vertellen over het betaal- en managementplatform KUARIO, met toepassingen zoals:

ScaleHub faciliteert snelgroeiende bedrijven van 4 tot 15 personen met eigen ruimtes, vergaderruimtes, belhokken en een concentratieruimte maar ook flexwerkers kunnen bij ScaleHub terecht. 

Om print-, kopieer- en scanservices aan te kunnen bieden, koos ScaleHub voor de oplossing van Epson en KUARIO. Via de centrale Epson Multi Functionele Printer kunnen bedrijven beveiligd printen en hiervoor betalen met de mobiele KUARIO-app.

Op maandag 3 februari a.s. zullen ruim 900 deelnemers afreizen naar de UCLL campus Proximus in Leuven (België). Daar wordt de 35e editie van de ict-praktijkdag gehouden.

Tijdens deze praktijkgerichte ICT-nascholingsdag voor directies, ICT-coördinatoren, leerkrachten en educatieve partners uit Vlaanderen en Nederland staan er o.a. keynotes, meer dan 50 workshops, presentaties, een ICT-beurs en een receptie op het programma. 

Drie dagen, van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 januari 2020, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat met facilitair management en gebouwenbeheer te maken heeft. 

Tijdens deze 22ste editie van de Vakbeurs Facilitair zal Wolfslag, al ruim 90 jaar leverancier van kantoorinrichting en gelukkige werknemers, op stand G19 “Betere producten voor een betere toekomst” aan u presenteren.