Nieuws

Op dinsdag 26 tot en met donderdag 28 november a.s., zal in de Evenementenhal Hardenberg de wereld van recreatie te zien, te horen en te beleven zijn tijdens de Recreatie Vakbeurs 2019. Ruim 13 verschillende branches worden tijdens dit unieke event vertegenwoordigd, verdeeld over 7 hallen. Daarnaast kunt u zich laten inspireren in het kennistheater of op het inspiratie- en kennisplein.  

Sun for Joy in Abcoude is een wellness met zonnebank, collageenbank en infrarood sauna. Op de locatie op de Hollandse Kade kan heerlijk worden ontspannen.

Omdat Sun for Joy de klantervaring hoog in het vaandel heeft staan, maakt de klantengroep van Sun for Joy gebruik van een betaal- en activeer app van KUARIO. Door heel eenvoudig een QR-code te scannen kan de zonnebank en sauna worden geactiveerd. 

Europa’s grootste RFID & Wireless IoT tomorrow event zal op 29 en 30 oktober a.s. gehouden worden in Darmstadt in Duitsland en uiteraard is inepro ook dit jaar weer aanwezig. inepro zal tijdens de RFID & Wireless IoT tomorrow haar Remi RFID-lezer demonstreren. Deze snelle lezer ondersteunt alle kaarttechnologieën in de 13,56 MHz en de 125 kHz reeks en is toe te passen voor applicaties zoals:

Op woensdag 23 en donderdag 24 oktober a.s., zal in Gent (België) de School Education Transformation Technology (SETT) plaatsvinden. Deze technologische beurs is het grootste evenement in Vlaanderen rond de toekomst van het onderwijs. Met een uitgebreid conferentieprogramma en een grote, gratis toegankelijke, technologiebeurs zullen de thema’s onderwijstransformatie en -technologie uitgebreid worden behandeld.

Donderdag 16 mei jl. waren wij gastheer voor het kick-off event van SKUARIO en Epson. Tijdens deze informatieve bijeenkomst voor Epson resellers en eindgebruikers konden de genodigden kennismaken met de printoplossingen van Epson gecombineerd met het betaal- en managementplatform SKUARIO, waar inepro officieel dealer van is. De oplossingen bieden totale ontzorging op het gebied van veilig printen, kopiëren en scannen en maakt ook afrekenen voor de services mogelijk. 

Op 19 en 21 mei zal inepro, als lid van de Ecca, de European Campus Card Association 2019 Conferentie bijwonen. Het thema van het event is dit jaar "Campus eID van de toekomst". Naast presentaties en workshops is er ook volop gelegenheid om te netwerken en diverse standhouders te bezoeken.

Donderdag 4 april jl. heeft Marja Ruigrok een bezoek gebracht aan het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. De nieuwe wethouder van Economie, Innovatie, Verkeer, Vervoer en Cultuur wilde tijdens haar tour graag nader kennismaken met ondernemers. Daarnaast werd er met de voorzitter VVE van het Businesspark, Thomas Hendriksen, gesproken over bereikbaarheid, veiligheid en actief bestuur.

De inepro Group is per 15 februari jl. officieel door Kiwa ISO 27001 gecertificeerd! De wereldwijd erkende norm staat voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management System.

 

Om processen voor u te vereenvoudigen en te versnellen, ontwikkelt inepro continu nieuwe functionaliteiten voor de SCR RFID-lezer. Na de succesvolle lancering van de complementaire tool vorig jaar, introduceren we nu een extra functie waarmee u uw SCR RFID-lezer met slechts één tap kunt configureren.