Op dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari zal in de Jaarbeurs te Utrecht de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaatsvinden. Dit meerdaagse evenement richt zich op onderwijzend Nederland. Tijdens de NOT kunnen bezoekers ontmoeten, netwerken en inspireren.

Lees meer: Document accounting-, beveiligde toegang- en cashless betaaloplossingen tijdens de NOT 2019

Deze maand bereiden de meesten van ons zich voor op de feestdagen en de afronding van wederom een avontuurlijk jaar. Vanwege deze aanstaande festiviteiten rond Kerstmis en Nieuwjaarsdag willen we u attenderen op onze openingstijden tijdens deze periode.

Onze kantoren in Nederland, Duitsland, Engeland en België hebben normale openingstijden (08:30 tot 17:00 uur, support: 08:00 tot 18:00 uur) tijdens de kerstperiode.

Lees meer: Openingstijden inepro rond kerst en oud en nieuw 

50% van een klantervaring is gebaseerd op emoties. Daarom is het erg belangrijk dat het aankoopproces van uw producten of diensten zo aangenaam mogelijk verloopt. De SmartLine Q-Buster is een effectieve tool die kan bijdragen aan een zeer positieve ervaring voor uw klant. Onze zelfbediening Point of Sale (PoS) is specifiek ontworpen om lange wachttijden te verminderen door zelfstandige betalingen mogelijk te maken.

Lees meer: Geen lange rijen meer met de SmartLine Q-Buster zelfservice PoS