Nieuws

Donderdag 16 mei jl. waren wij gastheer voor het kick-off event van SKUARIO en Epson. Tijdens deze informatieve bijeenkomst voor Epson resellers en eindgebruikers konden de genodigden kennismaken met de printoplossingen van Epson gecombineerd met het betaal- en managementplatform SKUARIO, waar inepro officieel dealer van is. De oplossingen bieden totale ontzorging op het gebied van veilig printen, kopiëren en scannen en maakt ook afrekenen voor de services mogelijk. 

Op 19 en 21 mei zal inepro, als lid van de Ecca, de European Campus Card Association 2019 Conferentie bijwonen. Het thema van het event is dit jaar "Campus eID van de toekomst". Naast presentaties en workshops is er ook volop gelegenheid om te netwerken en diverse standhouders te bezoeken.

Donderdag 4 april jl. heeft Marja Ruigrok een bezoek gebracht aan het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. De nieuwe wethouder van Economie, Innovatie, Verkeer, Vervoer en Cultuur wilde tijdens haar tour graag nader kennismaken met ondernemers. Daarnaast werd er met de voorzitter VVE van het Businesspark, Thomas Hendriksen, gesproken over bereikbaarheid, veiligheid en actief bestuur.

De inepro Group is per 15 februari jl. officieel door Kiwa ISO 27001 gecertificeerd! De wereldwijd erkende norm staat voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management System.

 

Om processen voor u te vereenvoudigen en te versnellen, ontwikkelt inepro continu nieuwe functionaliteiten voor de SCR RFID-lezer. Na de succesvolle lancering van de complementaire tool vorig jaar, introduceren we nu een extra functie waarmee u uw SCR RFID-lezer met slechts één tap kunt configureren.

 

Onlangs publiceerde CIO America Latina een artikel over het recente bezoek van inepro aan Ricoh Chili. Tijdens deze bijeenkomst legde de General Manager van Ricoh Chili, Rodrigo Serres, uit dat het een uitdaging is voor instellingen voor hoger onderwijs om een ​​flexibele en mobiele ervaring aan te bieden die de beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van informatie garandeert.

Deze maand bereiden de meesten van ons zich voor op de feestdagen en de afronding van wederom een avontuurlijk jaar. Vanwege deze aanstaande festiviteiten rond Kerstmis en Nieuwjaarsdag willen we u attenderen op onze openingstijden tijdens deze periode.

Onze kantoren in Nederland, Duitsland, Engeland en België hebben normale openingstijden (08:30 tot 17:00 uur, support: 08:00 tot 18:00 uur) tijdens de kerstperiode.