Nieuws

Donderdag 4 april jl. heeft Marja Ruigrok een bezoek gebracht aan het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. De nieuwe wethouder van Economie, Innovatie, Verkeer, Vervoer en Cultuur wilde tijdens haar tour graag nader kennismaken met ondernemers. Daarnaast werd er met de voorzitter VVE van het Businesspark, Thomas Hendriksen, gesproken over bereikbaarheid, veiligheid en actief bestuur.

Samen met de Stichting Veilige Bedrijvenparken Haarlemmermeer werd dieper ingegaan op het onderwerp veiligheid en is gesproken over mogelijke samenwerkingen met de gemeente. Hierna volgde een rondleiding bij de CTS Group en afsluitend bij inepro.

De inepro Group is per 15 februari jl. officieel door Kiwa ISO 27001 gecertificeerd! De wereldwijd erkende norm staat voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management System.

 

Om processen voor u te vereenvoudigen en te versnellen, ontwikkelt inepro continu nieuwe functionaliteiten voor de SCR RFID-lezer. Na de succesvolle lancering van de complementaire tool vorig jaar, introduceren we nu een extra functie waarmee u uw SCR RFID-lezer met slechts één tap kunt configureren.

 

Onlangs publiceerde CIO America Latina een artikel over het recente bezoek van inepro aan Ricoh Chili. Tijdens deze bijeenkomst legde de General Manager van Ricoh Chili, Rodrigo Serres, uit dat het een uitdaging is voor instellingen voor hoger onderwijs om een ​​flexibele en mobiele ervaring aan te bieden die de beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van informatie garandeert.

Deze maand bereiden de meesten van ons zich voor op de feestdagen en de afronding van wederom een avontuurlijk jaar. Vanwege deze aanstaande festiviteiten rond Kerstmis en Nieuwjaarsdag willen we u attenderen op onze openingstijden tijdens deze periode.

Onze kantoren in Nederland, Duitsland, Engeland en België hebben normale openingstijden (08:30 tot 17:00 uur, support: 08:00 tot 18:00 uur) tijdens de kerstperiode.

50% van een klantervaring is gebaseerd op emoties. Daarom is het erg belangrijk dat het aankoopproces van uw producten of diensten zo aangenaam mogelijk verloopt. De SmartLine Q-Buster is een effectieve tool die kan bijdragen aan een zeer positieve ervaring voor uw klant. Onze zelfbediening Point of Sale (PoS) is specifiek ontworpen om lange wachttijden te verminderen door zelfstandige betalingen mogelijk te maken.

DocuPRO is een inepro softwareoplossing, die is ontwikkeld om u te helpen bij het reguleren, beheren en beveiligen van documentstromen zoals scannen, afdrukken en kopiëren. Met gebruikersauthenticatie en rapportages worden uw documentenstromen beschermd en geoptimaliseerd wat resulteert in kostenbesparingen.