Begin< >End

PrintMyDoc Box Console

Met de PrintMyDoc Box Console (PTC20) kunnen klanten hun printopdrachten afhalen en betalen die verstuurd zijn met de PrintMyDoc toepassing.

Met PrintMyDoc kunnen gebruikers printopdrachten versturen van elk mobiel apparaat zoals laptop, tablet of smartphone zonder installatie van drivers of zich in te hoeven loggen op een lokaal netwerk. De printopdracht kan daarna bij elke aangesloten locatie, PrintSpots genaamd, afgedrukt worden.

Deze nieuwe PTC20 is een mooi vormgegeven en robuuste zuil die naast de printer wordt geplaatst en via het netwerk aangesloten is op de DocuPRO software van Inepro. Door het invoeren van jouw unieke print-code op het 3” kleuren touchscreen wordt jouw printopdracht opgehaald en afgedrukt. Eventuele betaling geschied middels de elektronische muntproever. Binnen een gesloten kaartsysteem is betaling met chipkaart ook mogelijk.

Microtimer MT2400

De Microtimer MT2400 is de kleinste timer in onze familie maar met grootse prestaties.

De MT2400 is een programmeerbare afstandsbediening met de waterbestendige PICO-007 besturingselektronica voor het regelen van tijd van bijvoorbeeld douches, zonnebanken, wasmachines, autowasstraten of elke andere toepassing.

De bediening is eenvoudig en de programmering verloopt via de geïntegreerde start, stop en pauze toetsen. Door de toepassing van top materialen is een lange levensduur gegarandeerd. 

De MicroTimer is standaard te schakelen tot 16Amp over 5 meter. Afstanden boven de 5 meter zijn mogelijk met een extra, ingebouwde, long distance interface die apart wordt gevoed met 230V AC.

PayMatic AD2400-b

De PayMatic-F AD2400-b is onze instap  muntautomaat zonder retourknop, De AD2400-b maar doet geen consessies aan functionaliteit.  

De AD2400-b verzorgt de tijdsafrekening van standaard maximaal 15 minuten gebruik van bijvoorbeeld douches, zonnebanken, haardrogers, strijkijzers of elke andere toepassing. Door gebruik van de ingegoten elektronica en de mechanische muntproever is deze muntautomaat ideaal toepasbaar in vochtige omgevingen. 

PayMatic AD2400

De PayMatic-F AD2400 is de meest verkochte muntautomaat uit ons assortiment. Het biedt een grote hoeveelheid mogelijkheden voor een schappelijke prijs.

De AD2400 muntautomaat verzorgt de tijdsafrekening van standaard maximaal 15 minuten gebruik van bijvoorbeeld douches, zonnebanken, haardrogers, strijkijzers of elke andere toepassing. Door gebruik van de ingegoten elektronica en de mechanische muntproever is deze muntautomaat ideaal toepasbaar in vochtige omgevingen.

De mechanische muntproever is geschikt voor de acceptatie van 1 munt of penning naar keuze.

PayMatic D2000

De PayMatic D2000 met een 4-digits LED scherm is door zijn vrije programmeerbaarheid erg breed toepasbaar.

De PayMatic D2000 muntautomaat heeft standaard alle functies die u nodig zou hebben om welk apparaat dan ook te schakelen. Denk hierbij aan het schakelen van zonnebanken, airconditionings, autowasstraten, wasmachines, etc. Een aantal van deze functies kunnen naar keuze worden geprogrammeerd, geactiveerd of gedeactiveerd. 

De geïntegreerde software houdt precies bij hoeveel tijd er is gekocht en hoeveel tijd er nog over is.

PayMatic D2000e

De PayMatic D2000e is onze meest veelzijdige muntautomaat. De elektronische muntproever is geschikt voor de acceptatie van 5 munten of penningen naar keuze.

De D2000e muntautomaat heeft standaard alle functies die u nodig zou kunnen hebben om welk apparaat dan ook te schakelen. Denk hierbij aan het schakelen van zonnebanken, airconditioners, autowasstraten, wasmachines, etc. Een aantal van deze functies kunnen naar keuze worden geprogrammeerd, geactiveerd of gedeactiveerd. 

De muntautomaat PayMatic D2000e is uitgevoerd met een 4 digit display om de resterende waarde te tonen.

PayMatic Coin-F

De muntautomaat PayMatic-F is gemaakt voor het afrekenen en registreren van kopieën en geschikt voor de invoer van 8 verschillende munten.

De PayMatic-F is een muntautomaat speciaal voor kopieermachines. De elektronische muntproever is geschikt voor 8 verschillende munten (alle euromunten). De automaat heeft een retourknop voor vastzittende munten maar geeft geen wisselgeld. De behuizing is gemaakt van een zeer sterk kunststof voor een lange levensduur.

De muntautomaat PayMatic-F is uitgevoerd met een 4 digit display om de resterende waarde te tonen. Het uitlezen van de tellerstanden en programmeren van de muntautomaat is zeer eenvoudig met behulp van de druktoetsen aan de voorzijde van de muntautomaat, welke worden geactiveerd door een sleutelschakelaar.

PayMatic Coin-T

Muntautomaat PayMatic-T biedt een hoog gebruiksgemak door de aanwezigheid van twee displays; voor het tonen van het tegoed en het resterend aantal kopieën.

De elektronische muntproever is geschikt voor 8 verschillende munten (alle euromunten). De automaat heeft een retourknop voor vastzittende munten maar geeft geen wisselgeld. De behuizing is gemaakt van een zeer sterk kunststof voor een lange levensduur.

De programmering en het uitlezen van de tellerstanden van de muntautomaat is zeer eenvoudig met behulp van de druktoetsen aan de voorzijde van de muntautomaat, welke worden geactiveerd door een sleutelschakelaar.

PayMatic Coin&Card

De PayMatic Coin&Card is een hybride muntautomaat speciaal voor kopieermachines en printers. De PayMatic Coin&Card is uitgevoerd met een LCD display, om alle informatie helder en duidelijk weer te geven.

De PayMatic Coin&Card is een geschikt voor de inworp van 8 verschillende munten en van chipkaarten. De elektronische muntproever is geschikt voor inworp van 8 verschillende munten en de kaart acceptatie is geschikt voor een gesloten kaartsysteem. De Muntautomaat PayMatic Coin&Card biedt vele extra´s die door uzelf zijn te programmeren.

De muntautomaat PayMatic Coin&Card is tevens te koppelen aan de computer en via de iBos software van Inepro volledig te beheren en uit te lezen.