Begin< >End

SmartLine Value Loader

De SmartLine Value Loader (SML50) is onze nieuwste robuuste, compacte en strak vormgegeven self-service opwaardeer-automaat voor opwaarderen met munten en biljetten of met debet- en creditkaarten.

Een gebruiker identificeert zichzelf middels het scannen van zijn of haar kaart, waarna deze kan worden opgewaardeerd. Er bestaat een variant voor betaling met contant geld en een variant voor betaling met debet- en creditkaarten. Alle informatie wordt weergegeven op het heldere grafische 9,7” kleuren LCD display.

De SML50 is verkrijgbaar met twee verschillende kaarlezers en kan eenvoudig worden opgenomen in een netwerk via het ethernet. Zo kunnen alle transacties worden gedownload in de centrale database van iBos, inepro Back office suite.

Smartline TimePRO

De Smartline TimePRO (SML90) automaat is speciaal ontwikkeld voor wasserettes, zonnebankstudio’s of internetcafés. De aansturing, betaling én registratie van alle aanwezige apparaten verloopt allemaal via deze automaat. Overzichtelijk voor zowel de klant als voor u.

De SML90 houdt alle bezetting en resterende tijd overzicht bij en toont de klant overzichtelijk op het 9.7” grafische kleuren LCD scherm welke wasmachine vrij is.

De SML90 is een mooi, robuust apparaat die eenvoudig doch solide aan de muur bevestigd kan worden. Er is een versie voor betaling met munten en/of biljetten en een versie voor betaling met debet- en creditkaarten.

Smartline Card Vending

De SmartLine Card Vending (SML-CV) is onze nieuwste, meest robuuste, compacte en stijlvol ontworpen, self-service kaartverkoopautomaat.

De SML-CV terminal is de ideale combinatie tussen een opwaardeerautomaat en een self-service verkoopautomaat voor elk type ISO-kaart. De betaling kan worden gedaan door middel van debit- of creditcards. De SML-CV kan eenvoudig worden geïntegreerd in een netwerk via IP. Op deze manier kunnen alle transacties worden opgeslagen in de centrale database van iBos, de Inepro Back office suite.

Alle relevante informatie wordt weergegeven in een helder, 9.7”, kleuren LCD-scherm om een zo gebruiksvriendelijk mogelijke ervaring te bieden, direct vanaf het eerste gebruik.