Begin< >End

SCR708

De SCR708 is een RFID-lezer, die ingebouwd kan worden in verschillende apparaten zoals Multi Functionele Printers, kassa’s, laptops of PC’s. De nieuwste aanvulling op de Inepro lezer-serie ondersteunt alle kaart technologieën in de 13,56 MHz en de 125 kHz reeks.

Dit maakt het mogelijk om te werken met verschillende standaarden binnen de organisatie. De SCR708 leest RFID-kaarten snel en simultaan uit. Om verzekerd te zijn van een veilige en betrouwbare lezer, gebruikt Inepro encryptie technologieën. De lezer is zeer eenvoudig te configureren.

Contactloos-betaalterminal

De Nayax betaalautomaat is gemaakt en volledig gecertificeerd om contactloze betalingen te  accepteren. Contactloos betalen in de nieuwste manier van betalingen voor bedragen tot €25,- waarbij de gerbuiken zijn contacloze betaalkaart enkel voor de betaalautomaat dient te houden. Snel en eenvoudig.

De verwerking van de betalingen wordt tegen aantrekkelijk tarief geregeld door Nayax. Hierdoor bent u bij een partij volledig geholpen en heeft u bovendien een enkel tarief voor acceptatie van alle (internationale) kaarten. Hierdoor stijgt de omzet met ruim 10% ten opzichte van contactloze kaarten alleen.

PTC MFP Console

De PayCon Touch Mini Console MFP (PTC20x) is geschikt voor ieder merk en type multifunctional printer (MFP). De kaartlezer is ingebouwd in een fraai vormgegeven console. De PTC20x kan middels de ethernetaansluiting verbonden met de DocuPRO software.

Nadat een gebruiker zich met zijn kaart bij de PTM20 kaartlezer heeft geïdentificeerd, kunnen zijn of haar opdrachten worden afgedrukt. Zo voorkomt u onnodige prints en dat vertrouwelijke informatie in handen valt van derden. Het 3” touch screen toont alle nodige informatie zoals het (resterende) gebruikerstegoed.

De PTC20x is verkrijgbaar met twee verschillende kaartlezers. De Multi ondersteunt alle kaarttechnologieën in het 13.56MHz bereik, de Omni zowel alle technologieën in het
13.56MHz als het 125kHz bereik.

PTM MFP

De PayCon Touch Mini MFP (PTM208) is geschikt voor koppeling met ieder merk en type multifunctional printer (MFP). De terminal kan worden bevestigd aan de MFP met een speciale beugel. De PTM208 kan middels de ethernetaansluiting verbonden met de DocuPRO software.

Nadat een gebruiker zich met zijn kaart bij de PTM208 kaartlezer heeft geïdentificeerd, kunnen zijn of haar opdrachten worden afgedrukt. Zo voorkomt u onnodige prints en dat vertrouwelijke informatie in handen valt van derden.

De PTM208 is verkrijgbaar met twee verschillende kaartlezers. De Multi ondersteunt alle kaarttechnologieën in het 13.56MHz bereik, de Omni zowel alle technologieën in het
13.56MHz als het 125kHz bereik.

Vingerafdrukscanner biOid

De biOid vingerafdrukscanner is een speciale versie van de MFP RFID Reader variant, waarbij de kaart vervangen wordt door uw vinger; de veiligste manier van gebruikers-identificatie.

De biOid is bevestigd aan een MFP en via het netwerk verbonden met de DocuPRO server, de document accounting software van Inepro. Nadat een gebruiker zich heeft geïdentificeerd bij de biOid, kunnen zijn of haar opdrachten worden afgedrukt. Zo voorkomt u onnodige prints en dat vertrouwelijke informatie in handen valt van derden.

De software op de server bepaalt het aantal gebruikers dat kan worden geregistreerd. Er zijn scan engines voor 500, 1000 en 2500 gebruikers. Per gebruiker kunnen meer dan twee afdrukken worden gearchiveerd.

PTM Vending

De behuizing van de PayCon Touch Mini Vending (PTM308) is ontworpen conform de EVA richtlijn en daarom geschikt voor inbouw in verkoopautomaten. De ingebouwde Omni kaartlezer leest alle technologieën in zowel het 13.56MHz als het 125kHz bereik.

Het 3” kleuren-touch screen zorgt voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en snelle afhandeling voor de gebruiker.

De PTM308 software is leverbaar voor zowel MDB- als Excecutive-communicatieprotocol en via het netwerk worden verbonden met de CashPRO back office software. Hiermee kunnen de kaartlezers volledig worden geconfigureerd en beheerd. Zo krijgt u feilloos overzicht van omzetten en geldstromen.

PTM Micro POS

De PayCon Touch Mini Micro POS (PTM608) is onze stand-alone betaalterminal geschikt voor het eenvoudig afwaarderen van accounts. Middels de managementfunctie kan de terminal als opwaardeerterminal worden gebruikt.

De kassière toetst handmatig het te betalen bedrag in via het keypad in het 3” touch screen. Nadat het te betalen bedrag aan de gebruiker wordt getoond, houdt de gebruiker de kaart boven de terminal. Zodra de gebruiker op ‘OK’ drukt wordt het bedrag afgeboekt en het resterende bedrag getoond in het display.

De PTM608 kan eenvoudig worden aangesloten op het netwerk en verbonden met de CashPRO software, zodat alle transacties worden gedownload in de gecentraliseerde inepro Back Office Suite. De PTM608 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen.

PosPRO Full Options

De PosPRO Full Options is een volwaardig en compleet afrekensysteem voor kantines binnen een gesloten kaartsysteem.

De PosPRO is een van de ontwikkelingen van Inepro om een volledig geldloze omgeving te creëren. Doordat de software speciaal is ontwikkeld om transacties voor het personeel te vergemakkelijken zorgt de PosPRO Full Options ervoor dat de rijen in de kantine sneller kunnen worden verwerkt.

Via onze softwareapplicaties PosPRO en CashPRO, beiden onderdelen van iBOS, inepro Back office suite, kunt u de kassa programmeren, rapporten genereren, kaarten beheren en de geldstromen monitoren.

In combinatie met een Multi ISO USB desktop kaartlezer of de PayCon. Optioneel is aan te sluiten een pinterminal, een geldlade, een kassabonprinter en een klanten display.

PosPRO Basic

De PosPRO Basic is onze instapkassa voor het betalen en registreren van maximaal 34 artikelen. De PosPRO Basic is enkel voor kantine-omgevingen met een gesloten kaartsysteem.

De PosPRO is een van de ontwikkelingen van Inepro om een volledig geldloze omgeving te creëren. Doordat de software speciaal is ontwikkeld om transacties voor het personeel te vergemakkelijken zorgt de PosPRO Basic ervoor dat de rijen in de kantine sneller kunnen worden verwerkt.

Via onze softwareapplicaties PosPRO en CashPRO, beiden onderdelen van iBOS, inepro Back office suite, kunt u de kassa programmeren, rapporten genereren, kaarten beheren en de geldstromen monitoren.

In combinatie met een Multi ISO USB desktop of PayCon Touch Mini betaalterminal.

PTM Comm

De PayCon Touch Mini POS (PTM408) is een terminal geschikt voor koppeling met een extern apparaat zoals een (PosPRO) kassa. In deze configuratie wordt de PTM enkel gebruikt om data van de kaart naar het externe apparaat te sturen. De PTM408 is bedoeld voor de volle functionaliteit van het Inepro communicatieprotocol.

Nadat het te betalen bedrag aan de gebruiker wordt getoond in het 3”-display van de PTM408, plaatst de gebruiker zijn kaart op de betaalterminal. Zodra de gebruiker op ‘OK’ drukt wordt het bedrag afgeboekt en het resterende bedrag getoond in het display.

De PTM408 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De Multi ondersteunt alle kaarttechnologieën in het 13.56MHz bereik, de Omni zowel alle technologieën in het 13.56MHz als het 125kHz bereik.

PTM Micro POS EFT

De PTM618 is een afwaardeerterminal geschikt voor eenvoudige kassakoppeling gebaseerd op het tweeweg communicatieprotocol van een pinterminal.

Nadat het te betalen bedrag aan de gebruiker wordt getoond in het 3”-display van de PTM618, plaatst de gebruiker zijn kaart op de betaalterminal. Zodra de gebruiker op ‘OK’ drukt wordt het bedrag afgeboekt en het resterende bedrag getoond in het display.

De PTM618 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De Multi ondersteunt alle kaarttechnologieën in het 13.56MHz bereik, de Omni zowel alle technologieën in het 13.56MHz als het 125kHz bereik. Op die manier kunnen er zonder problemen meerdere standaarden binnen één organisatie naast elkaar bestaan.