Deze site maakt gebruik van cookies.

Door van onze site gebruik te maken, gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken.

Akkoord

Vrijheid van printen én uw afdrukkosten reguleren

Beheer toegang tot printers en MFP’s en maximaliseer de veiligheid van documenten met DocuPRO

Flexibel en veilig cloud printen vanaf elk mobiel apparaat en elke locatie binnen de organisatie

 • Controle

 • Flexibiliteit

 • Veiligheid

 • Service

 • Gemak

 • 1

 

 

Controle

DocuPRO is een softwareoplossing, ontwikkeld om u te assisteren in het reguleren, managen en beveiligen van documentstromen zoals printen, kopiëren en scannen. Met gebruikersauthenticatie zullen uw documentenstromen beschermd zijn en rapportages helpen u deze te optimaliseren wat uiteindelijk zal resulteren in een kostenreductie. De gedetailleerde gebruiksrapporten van DocuPRO maken het managen van kosten door administraties mogelijk waardoor de efficiëntie verhoogd kan worden in de gehele organisatie. Patronen kunnen worden herkend met betrekking tot het printen en kopiëren en het gebruik kan per gebruiker, afdeling of apparaat geanalyseerd worden. 

 

 

 

Flexibiliteit

Inepro heeft de nieuwe functionaliteit PrintMyDoc ontwikkeld om tegemoet te komen aan de huidige vraag naar flexibele oplossingen. Met een keur aan mobiele apparaten, beschikbaar op elke werkplek en in elk huishouden, is werk niet langer meer gebonden aan een specifieke locatie en is het niet meer dan logisch dat diensten zich aanpassen aan deze veranderingen. Met PrintMyDoc kunnen documenten verstuurd of geüpload worden vanaf elk (mobiel) apparaat zonder dat er drivers of apps geïnstalleerd hoeven te worden of dat er op een lokaal netwerk ingelogd moet worden. Nadat een printopdracht is verstuurd, kan deze  geprint worden op elke printer of MFP in de organisatie. 

 

 

 

Veiligheid

Met DocuPRO zullen printopdrachten alleen vrijgegeven worden wanneer gebruikers zichzelf identificeren bij een printer. Dit zal niet alleen de veiligheid verhogen maar ook onnodig printen aanzienlijk verminderen. Wanneer een centraal gelokaliseerde Multi Functionele Printer niet beschikbaar is, dan kan een gebruiker eenvoudig een alternatieve printer gebruiken zonder dat de printopdracht opnieuw verstuurd hoeft te worden. Vertrouwelijke documenten zijn veilig opgeslagen in de wachtrij totdat de gebruiker zichzelf identificeert bij een willekeurig print- of kopieerapparaat met een handmatige login (pincode e.a.) of via kaartauthenticatie.

 

 

 

Service

De Follow Me&You feature (push & pull printen) verzekert dat wanneer een document is verstuurd, deze via elke printer in dezelfde groep van apparaten afgedrukt kan worden. Het document volgt de gebruiker, wat ideaal is in het geval de Multi Functionele Printer bezet of buiten gebruik is of het papier op is. De gebruiker krijgt toegang tot de printopdracht op een andere Multi Functionele Printer in het netwerk en print het document nadat hij/zij zich geïdentificeerd heeft via handmatige login of kaartauthenticatie.   

 

 

 

Gemak

Om DocuPRO te integreren met uw Multi Functionele Printer, heeft Inepro de Embedded Client ontwikkeld. Deze print-, kopieer- en scancontrole software bevat ook de beveiligde toegang tot de Multi Functionele Printer door het gebruik van gebruikersnaam/wachtwoord, kaart en Biometrie. Met DocuPRO Embedded Client is het tevens mogelijk om kostenplaatsen te selecteren (projecten/afdelingen/cliënten) en gebruikers kunnen zelf identiteitskaarten aan hun account koppelen. 

Inepro biedt volledige oplossingen aan, zo ook gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren hardware. Onze reeks RFID-lezers zijn geschikt voor elk merk of type Multi Functionele Printer.

 

 

 • Beveiligde toegang tot de Multi Functionele Printer
 • Gebruikersauthenticatie, gebruikersnaam/wachtwoord, kaart, biometrie
 • Kostenplaatsselectie (projecten, afdelingen, cliënten)
 • Beveiligde vrijgave printopdrachten
 • Zelfservice registratie gebruikersidentificatiekaart koppelen aan eigen account 
 • Follow Me&You
 • Eigen ontwikkelde software